kimonokimonokimonokimonoHunkemöller Kimono

Der er ingen tvivl om jeg virkelig elsker at rende rundt i blødeste blonde bh’er, og de eneste jeg overhovedet ejer efterhånden. Jeg forstår nu ikke hvordan jeg har kunne holde ud i, at bære dem med bøjle og vattering. Tiden ændrer sig hva’? 😉

Jeg elsker sexet undertøj og jeg kan aldrig have for mange af dem, hvis I spørger mig. Men noget jeg hellere vil foretrække er at gå uden bh, for seriøst piger, det er rigtig rart – også i hverdagene. Og derfor er denne kimono virkelig fantastisk, da jeg kan være helt fri indenunder, og samtidig føle mig ret sexet på grund af det fineste satinstof, og pæne blonde detaljer ved ærmerne samt kraven. Ikke dårligt, vel? Jeg har i hvert fald levet i den lige siden jeg fik den!

Denne er fra Hunkemöller og de er jo kendt for deres lækre undertøj, og der findes også andre kategorier på deres webshop, hvor jeg fik øjet på den her fine en. Den er virkelig perfekt til denne søndag og andre sløve dage, hvor man ingen planer har, og bare tøffe rundt og føle sig feminin, blød og lækker resten af dagen. 😉

Hvad synes I?

Kimonoen er modtaget i gave
Indlægget er udgivet i samarbejde med Hunkemöller,
og ikke sponsoreret

You May Also Like

8 comments

Reply

Den er SÅ fin! og jeg er med dig – det er overdrevet rart at gå uden BH 😉

Benya Suwan
Reply

Lige præcis 😉

Reply

Hvor er den bare lækker!

Benya Suwan
Reply

Ja, synes du ikke?♥

Reply

Uha du har helt ret! Det er såååå rart. Og hold nu op, hvor er denne kimono fin 🙂

http://katrinelionett.blogspot.com/

Benya Suwan
Reply

Tak!♥

Reply

Åh den er fin!

Benya Suwan
Reply

Tak søde!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *