ANNAAnna Bjørdal

Weekend ligger lige om hjørnet og derfor tænkte jeg, at I lige kunne klare at læse lidt norsk, nu hvor I er så pjattet med serien Skam. 😉 Jeg har spurgt lidt ind til Anna, da jeg også er en af dem der knuselsker flotte billeder på blogs, og især hendes Instagram er altså spot on. Hendes billeder er utrolig inspirerende og hendes stil ligeså. Jeg kunne ikke lade være med at spørge hende om ting og sager, samt lade Anna inspirere jer lidt. I må have god læselyst!

annabjørdal

Fortæl lidt om dig selv.
Jeg er 27 år og utdannet psykolog. Pt jobber jeg dog fulltid som blogger. Jeg er opprinnelig fra Norge, men bor 50/50 i Norge og Danmark ettersom jeg har en dansk kjæreste.

Hvor længe har du blogget og hvad blogger du om?
Jeg har hatt min blogg www.annabjordal.com i 2 år, men det er først de seneste 4 måneder at jeg virkelig har begynt å blogge for fullt. På min blogg skriver jeg for det meste om mote og personlig stil, men du kan også finne en og annen oppskrift på søte saker. Det er dog min Instagram som er min «baby» og der jeg oppdaterer mest. Her poster jeg også mest om mote. Fremover skal jeg poste mer interiør på både min blogg og Instagram ettersom jeg flytter inn i ny leilighet om en måned.

Hvad vil vi oftest se dig iført?
Som oftest er jeg iført et meget basic antrekk med en twist. Jeg elsker sort/hvitt, men for ikke at antrekket skal bli kjedelig forsøker jeg alltid å finne en måte å gjøre antrekket mer interessant. For eksempel ved å tilføye en frisk farve eller ved å bruke forskjellige teksturer. Jeg forlater aldri mitt hjem uten at antrekket er nøye gjennomtenkt.

Hvilken trend ville du aldrig følge?
Jeg er i det hele tatt meget forsiktig med å henge meg på trender ettersom de skifter så hurtig og jeg kan ikke like å ha på meg noe som alle andre også har. Det er en klog ting å spørre seg selv inden man kjøper noe; ‘er det her noe jeg virkelig kan like, eller kjøper jeg det kun fordi det er trendy?’. Men hvis jeg skal nevne en spesifikk trend må det være crop tops.

annabjørdal

Hvordan ser en typisk Anna-dag ud?
Mine morgener er hellige, så jeg begynner hver dag med en kaffe i sengen uansett hvor dårlig tid jeg har. Deretter trener jeg en time ved mitt fitnesscenter. Resten av dagen går med til å ta og redigere billeder, skrive mails, planlegge og poste blogginnlegg osv. Om aftenen sørger jeg alltid for å spise et godt måltid (jeg elsker å prøve nye oppskrifter) og slappe av med en film eller lignende med min kjæreste.

Hvordan balancerer du arbejdsliv og fritid?
Som blogger er det meget svært å sette et tydelig skille mellom arbeid og fritid og det hender derfor at jeg sitter med arbeid sent om aften. Dog har jeg en regel om at når jeg er med venner eller familie så skal telefonen legges vekk.

Hvor meget tid bruger du ugentligt på at arbejde som blogger?
Det er pt en heltidsjobb for meg så jeg bruger 30-35 timer ukentlig.

Hvad er dit bedste køb?
Min LBD fra Tiger of Sweden. Den er helt vilt lekker og passer til enhver anledning ettersom den kan styles både opp og ned. Den rekker meg til mine knær og har utsvingte 3/4 ermer. Jeg bruker den til enhver «fancy» anledning haha.

annabjørdal

Hvad er du virkelig dårlig til?
Jeg er virkelig dårlig til å si nei.

Hvad står øverst på listen?
På shoppinglisten: trenchcoat fra Burberry. Måske om 20 år kan den bli min.. På rejselisten: Paris. På bucketlisten: lære tegnspog.

Hvad er din guilty pleasure?
Keeping Up With The Kardashians og bland-selv slik = heaven on earth.

Hvor finder du inspiration?
For det meste på Pinterest og Instagram.

annabjørdal

Hvilket kamera bruger du?
Sony Alpha a5000.

Sko eller tasker?
Ja takk, begge deler.

Hvilke blogs følger du?
Norske Eirín Kristiansen, danske Maria Kragmann og svenske Victoria Törnegren. En god nordisk blanding!

Hvad er dit bedste stylingstip?
Klæde deg selv i noe du føler deg vel i. Om du ikke er komfortabel i dit antrekk vil du utstråle nettopp det, og antrekket vil ikke se like flot ut som du hadde tenkt deg.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *