miqura eventmiqura eventmiqura event

Miqura

I onsdags blev jeg inviteret til et event i Salling sammen med Eline, Katrine og Liselotte som Miqura har arrangeret. Elsemarie Østergaard som står bag dette brand Miqura, som er silkebaseret dansk hudplejeserie, fortalte historien bag og om hendes fantastiske besøg i Chiang Mai som ligger i nord Thailand. Et af deres populære produkter Peel Me Facial Tips, som er lavet af 100% thai silke, der giver en skånsom peeling og fjerner effektivt døde hudceller, samt minimerer porer. De er nemlig så smarte, at man bare sætter på fingeren og masserer direkte på huden, stille og roligt. For de er nemlig små, og effektive og samtidig indeholder 1,5 km lang silkestråd, HVER. Vanvittigt ikke??


Last Wednesday I was invited by Miqura to an event along Eline, Katrine and Liselotte which happened in Salling. Lisemarie Østergaard who’s behind this brand Miqura which is a Danish skin care product line based on silk, that told us the story behind and her amazing visit to Chiang Mai in North Thailand. One of their popular product Peel Me Facial Tips are made 100% natural Thai silke, that gives you a gentle exfolidation and effectively remove dead skin cells and also minimize pores. They are so smart that you just put on your finger and massage directly on the skin, very gentle. They don’t need that much of power when you work with it. They are small in size and effective but these contains 1.5 km long silk thread, EACH. How crazy right?? 

miqura eventmiqura eventmiqura event

På besøget blev vi blandet andet forkælet med lidt frugt, snacks og lemode, hvorefter fik vi lov til at prøve deres fantastiske produkter på vores håndryg. Eline var forsøgskaninen da Golden Modeling Mask skulle smøres ud i hele ansigtet. Og det lyder til at den var rigtig lækker, hvilket glæder jeg mig helt vildt til at prøve!! For det er nemlig en rigtig smart måde, at give sig selv en professionel ansigtsbehandling hjemmefra, da de indeholder naturlige asiatiske ingredienser.

Sidst og ikke mindst fik vi en lækker goodiebag med hjem, og jeg glæder virkelig til at prøve deres Sheet Mask og Golden Silk Facial Soap.

I kan købe Miquras produkter i Salling, Magasin, Matas og udvalgte apoteker. Og jeg garanterer jer for at priserne er overkommelige. Trust me. 😉


On the visit, we were spoiled with some fruit, snacks and lemode, after we were allowed to try their fantastic products on our backhand. Eline was the guinea pig when the Golden Modeling Mask was smeared all over the face. And it sounds like the mask was really amazing, which I’m carzy to try very soon!! In fact, really smart way to give yourself a professional facial at home, as they contains natural Asian ingredients.

We also got a really sweet goodiebag and I’m so excited to try Sheet Mask and Golden Silk Facial Soap.

You can get Miqura’s products in Salling, Magasin, Matas and selected pharmacies. The prices are affordable as well!

You May Also Like

5 comments

Reply

Smukke billeder 🙂

Benya Suwan
Reply

Tak 🙂

Reply

Tak for er super hyggeligt event ☺❤

Benya Suwan
Reply

Selv tak! :)♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *