kirk rønlerKirk Rønler

Jeg håber ikke at I ærgrer sig over at Sjællændere holder deres vinterferie nu her, hvor vi skal kæmpe en lille uge mere til vi kan holde vores. Hvis I gør altså. Men heldigvis er der jo weekend! 😉

Derudover har jeg en virkelig fed konkurrence til jer. Jeg synes virkelig at I burde overveje, at trække i stikket og komme ud og lytte til kloge, og ikke mindst inspirerende ord. Det er hvad jeg virkelig elsker er; at lytte til nogen og blive inspireret. Det tror jeg er en rigtig god måde at få ro i sindet, og tænke over de tunge tanker.

Konkurrencen lyder på at I nemlig kan vinde 2×2 billetter til Kirk Rønlers foredragene Slut fred med din krop og Sådan får du en kæreste. Og hvis I ikke ved hvem Kirk Rønler er, så er hun en dygtig iværksætter, som blev kåret til en årets 100 mest inspirerende, og modige kvinder af Femina i Guldnummeret 2016. Vild titel, hvis jeg selv skulle sige det. Udover det, så ejer hun også en blog, som er virkelig fed at følge! Til sidst hjælper hun kvinder, der døjer med en ond cirkel og unødvendige tanker om sig selv, samt rådgiver hvordan man anvender datingapps/sites på nye måder. Og meeeget mere!

“En del af det feminine er blødhed. Din krop er ikke skabt til
at have en sixpack som kvinde. Du er skabt til at være blød.”

Hvordan deltager jeg?
♥ Jeg trækker 2 heldige vindere, hvor I kan vinde 2 billetter til hvert foredrag. Altså 1×2 til Slut fred med din krop og 1×2 til Hvordan får jeg en kæreste. Så arranger allerede en date med en sød mor, søster eller én der fortjener det!
♥ I skal skrive hvilket foredrag I har lyst til at komme med til, så er I med i lodtrækningen. Husk jeres fulde navn samt mail, når I udfylder kommentarfeltet.
♥ Jeg trækker vinderne den 17. februar!
Kan I ikke vente?? Så er der mulighed for at købe billetter lige her.

Easy peacy.

Hvor finder det sted?
Begge foredrage foregår i Aalborg Sportshøjskole, Annebergvej 55, 9000 Aalborg den 21. februar. Det starter klokken 17.30-18.45 for Slut fred med din krop, og klokken 19.15-21.30 for Hvordan får jeg en kæreste.

“Vores ambitioner og ønsker til kærligheden
og en potentiel partner, overstiger vores indsats.”

Hvis nogen af jer bor liiiidt udenfor Aalborg, så kan jeg med glæde fortælle jer at Kirk også kommer forbi Viborg i marts måned, som jeg muligvis tager dertil, da jeg allerede er booked i min ferie, øv.. Men i København er hun helt klart tilstede også! Endda tre gange. 😉 I kan tjekke billetterne ud lige her.

Indlægget er udgivet i samarbejde med Kirk Rønler

You May Also Like

2 comments

Reply

Super fin GAW søde Benya. Du har ret. Sommetider skal der bankes lidt inspirerende ord ind i knolden på os 😉
Jeg vil gerne deltage i foredraget om: “slut fred med din krop”
Knus <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *