nightstandnightstandnightstandnightstandnightstand

Weekend er snart ved at tage sin ende, hvilket er lidt ærgerligt, for jeg har virkelig nødt min weekend. Jeg har nemlig ikke rigtig rørt mig, haha.. Men har bare taget en god slapper efter en lang uge i skolen.

I fredags tog min mor og jeg ud til Ikea en tur. Der blev lige hevet en ny natlampe, lille lyserøde vase og glasklokke. Alt i alt for cirka 177 kroner. Det er god pris for de tre ting, hvis I spørger mig. Og jeg er super glad for dem! Jeg er i øjeblik på udkig efter en ny natbord.

Hvad synes I om tingene?


Weekend is soon over which is a bit annoying, because I have been enjoying it. I have nothing done that much, or nothing actually, haha.. But it’s been a tough week at in school. 

Last Friday I went to Ikea with my mother. So I got a new night light, small cute pink vase and bell jar. For all these things only for 177 DKK, which is quite good price for all three. I’m really happy with it! And right now, I’m looking for a new nightstand. 

What do you think about these things?

You May Also Like

4 comments

Reply

SÅ fine ting og så til den pris 😉
Jeg er også selv på udkig efter et nyt natbord !
Knus

Benya Suwan
Reply

Ja ikke? 😉
Uh det lyder spændende 😛

Reply

Det ser så fint ud <3

Benya Suwan
Reply

Taak♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *