Hunkemöller

Jeg håber at I har haft en rigtig god weekend, indtil videre, og har nydt det gode vejr! Og vejret forbliver forhåbentlig tilfredsstillende resten af den næste uge. 😉

Noget der også tilfredsstiller mig er gode brysteholder. Starter man dagen ud i at iføre en forkert bh, som enten sidder for stramt eller ubehageligt, kan det ødelægge hele min dag – og det kan ses. Der findes ikke noget værre end, at gå med et stykke kluns, der bare irriterer en grænseløst, har jeg ret? Jeg hader det.

Jeg smider gerne flere guld efter brysteholder i bedre kvalitet, for det er dem der holder længere, og man kan nærmest leve i dem – på grund af deres flotte udseende. 😉 Sådan har jeg med Hunkemöllers bh’er.


I hope that you had a great weekend so far, and enjoyed the weather aswell. And the weather will hopefully be satisfactory for the rest of the next week.

Something that also satisfies me is good bras. If you start the day by wearing a wrong bra, either too tight or uncomfortable, it can ruin my entire day. There is nothing worse than wearing a piece of clothes that just annoys a boundless, am I right? I hate it.

I would like to spend more money on bras in better quality, because they last longer and you can almost live in them, because of their beautiful appearance. That’s how I feel about with Hunkemöller’s bras.

Miranda padded underwired bra | Secret lace thong

Nancy padded underwired bra

Carrie padded underwired strapless bra

Jeg har fået disse tre smukke bh’er ind ad døren i fredags, som bare er støbt til mine bryster! Og den gode nyhed er, at Hunkemöller har 20% på hele kollektionen01 lige nu. Jeg siger det bare, skynd jer hvis I skal nå det. I kan se alle bh’er lige her.

Endelig tilmeld jer til deres Membercard, hvis I ikke allerede har gjort det.

Ejer I også noget fra Hunkemöller?

Undertøjet er modtaget i gave

I have got these three beautiful bras last Friday, just molded to my breasts! And the good news is that Hunkemöller has 20% on the entire collection right now. I’m just saying, hurry up before they getting ripped. You can see all the bras right here.

Do you also own anything from Hunkemöller?

The underwear is received in gift

You May Also Like

4 comments

Reply

Hvor er de bare fine <3

Benya Suwan
Reply

Mange tak!♥

Reply

Jeg ELSKER den hvide med de sorte blonder og hvor er du smuk i den! :-*

Benya Suwan
Reply

Godt du kan lide den, og tusind tak! :*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *