Revlon matte lip color in color 630 Seduction and 645 Forever Eternite

Jeg har faktisk lovet mig selv, at jeg ikke skulle i nærheden af Salling, hvor der er rivegilde, selvom jeg kører forbi med bussen hver dag.. Men.. Jeg skulle jo lige kigge i går.. Jeg kom altså hjem med to nye matte lipcolor.. Haha. Min veninde og jeg har faktisk kigget på disse i et par gange efterhånden, og jeg har aldrig taget mig sammen til at købe dem.

Men dem her, guys.. De er vildt gode! Jeg elsker farverne og når det kommer til matte lipgloss, har de en tendens til at tørre læberne, synes jeg, hvilket gør dem fra Revlon ikke. Og det bedste er at de holder forfærdeligt længe! Jeg kan i hvert fald anbefale dem. 😉


I actually promised myself that I should not be near a shopping center Salling, where there is discount everywhere, even though I drive by bus every day.. But.. I took a  look yesterday.. I came home with two new matte lip colors.. Haha. My friend and I have actually looked at these in a few times.

But these, guys.. They are pretty good! I love the colors and when it comes to matte lip gloss, they often dry my lips, which these from Revlon doesn’t. And the best part is that they last terribly long! I can certainly recommend these. 😉

You May Also Like

2 comments

Reply

Fine farver 🙂

Benya Suwan
Reply

Ja ikke? 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *