Snapseed
Jeg bruger ALTID Snapseed, før jeg lægger mine billeder ud på Instagram. Fordi deres justeringer er rigtig gode og knivskarpe, synes jeg. Jeg bruger app’en til at redigere lys og konstraster, samt skrue op for skarpheden. Hvis der findes ujævnheder, er den også rigtig god til at fjerne dét. Og til sidst, kan man bl.a. skrue op eller ned for mætning for de steder, I synes, der har brug for det. Så får man f.eks. rigtig pæn og flot lys baggrund.

Afterlight
Personligt er jeg HELT vild med analog kameraer! Der er en sød charme over deres billeder, og derfor elsker jeg Afterlight af den grund. Der findes nemlig gode filtre til den slags, og jeg elsker at skrue op for funktionen grain, hvor billeder bliver lidt grynet. Det kan jeg rigtig godt lide! Det er faktisk hvad jeg bruger app’en til. Afterlight koster maks 10 korner i App Store, men hvis I har en Android telefon, koster den kun 6 kroner. 😉

VSCO
VSCO er manges favoritter, og det har også været min for nogle år tilbage. Jeg elsker deres filtre, når det kommer til sort/hvis filtre, synes jeg at de gør det bedst. Ellers bruger jeg desværre ikke så ofte, som dengang, men den er rigtig god at have på sin telefon, hvis man får brug for det!

PicsArt
Den her, er faktisk en anbefaling. Hvis I er mega vilde med at lave lag-på-lag collager, er den her app rigtig fed at have! Den fungerer virkelig fint i forhold til de andre jeg har prøvet. Så tjek det ud, hvis I er til sådan noget!


Snapseed
I always use Snapseed before posting my pictures on Instagram! Because their adjustments are really good and crisp. I use the app to edit light and constrictions, as well as turn up for sharpness. If there are irregularities, it’s also very good to remove that. And finally, you can turn up or down for saturation, for the places you think it needs. So you get a really nice and beautiful light background.

Afterlight
Personally, I’m crazy with analog cameras! Their pictures have a sweet charms, and therefore I love Afterlight for that reason. There are good filters for this kind of things, and I love to turn up for the grain function, where the images are getting a little grumpy. I really like that! That’s actually what I’m using the app. Afterlight costs 9 DKK in the App Store, but if you are an Android owner, it only cost 6 DKK. 😉

VSCO
VSCO is many favorites, and it has also been mine for a few years ago. I love their filters when it comes to black/white filters, I think they are doing the best. Otherwise, unfortunately, I don’t use it as often, but it’s really good to have on the phone, when you need it!

PicsArt
This one here is actually a recommendation. If you want to do layer-on-layer collages, this app is really cool! It works really well compared to the others I’ve tried. So check it out if you’re into such a thing!

You May Also Like

4 comments

Reply

Jeg er også glad for snapseed 🙂

Benya Suwan
Reply

Det kan jeg godt forstå 😀

Reply

Jeg mener jeg har haft snapseed, men ved ikke om jeg ikke helt kunne finde ud af app’en eller hvordan, for jeg har slettet den igen. Men måske jeg skulle give den et forsøg mere 😀

Benya Suwan
Reply

Jeg synes at du skulle give det en chance! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *