Glædelig fredag og solen er rigtig dejlig i dag, så endelig nyd det så længe! Jeg har dog ikke så meget at tage mig af i dag, udover at træne med en makker, og bare stene serier hele aftenen. Det glæder jeg mig virkelig meget til!


Happy Friday and the sun is really nice today, so finally enjoy it so long! However, I don’t have much to take care of today, besides training with a mate, and just watching series all the evening. I’m really looking forward to it!

Billedet blev taget for 8 dage siden


The picture were taken for 8 days ago

Husker I at jeg fortalte jer om mit projekt for nogle uger siden? Jeg havde et ønske om at spire en avokadokerne. Se lige hvor stor hun er blevet! Hun hedder Laura. 😉 Jeg begyndte at sætte hende i vand siden Marts. Det tog nogle uger før kernen sprækkede. Da hun begyndte at spire, hvorefter sætte hende i jord og placere hende på vindueskarmen med god lys, ikke direkte lys dog. Og så begyndte hun bare at vokse. Det er vildt at se hende gro fra dag til dag!

Jeg leder efter den endelige krukke til hende, som hun kan bo i forevigt. Og hvis I er nysgerrige, har jeg ikke givet hende gødning endnu.


Do you remember I told you about my project a few weeks ago? I had a desire to sprout an avocado. See how big she has become! Her name is Laura. 😉 I started putting her in the water since March. It took a few weeks before the core cracked. When she began to germinate, then put her in the soil and placed her on the window shade with good light, not direct light. And then she just started to grow. It’s crazy to see her grow from day to day!

I’m looking for the final jar for her, which she can live in forever. And if you’re curious, I have not given her fertilizer yet. 

You May Also Like

2 comments

Reply

Ej hvor er “hun” fin 😀

Benya Suwan
Reply

Hehe taak 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *