Pictures from Stadshem

Her forleden så jeg på lejligheder her i Nørresundby, og derfra, kunne jeg ikke slå tanken væk på noget andet. Jeg savner at have mit eget sted, og kunne indrette efter mine idéer. Og det med at kunne drikke mælk fra mælkekartonen, og bombe toilettet med åben døren, savner jeg også. 😉

Jeg så den her MEGA fine lejlighed i Sverige den anden dag, som er på 62 kvadratmeter. Jeg ELSKER murstene og deres mørke trægulv. Åh, hvor er det bare pænt!


Here the other day I looked at apartments here in Nørresundby, and from there, I couldn’t think anything else than apartments. I miss having my own place and being able to decorate. And being able to drink milk from the milk carton, and bomb the toilet with open door, I miss it too. 😉

I saw this really great apartment in Sweden the other day, which is 62 square meters. I LOVE the bricks and their dark wood floors. Jesus, it’s just so beautiful!

You May Also Like

4 comments

Reply

Pænt! 🙂

Benya Suwan
Reply

Det er det! 😀

Reply

Wauw virkelig smukt! Sådan ville jeg da gerne bo ?❤️??

Benya Suwan
Reply

Jaa ikke? 😉 ♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *