Der er gået lidt beauty-snak på bloggen i dag, men der er også en god grund til. Jeg har nemlig gode anbefalinger og jeg håber at det er brugbart. 😉

Jeg fik ryddet op i min makeup afdeling for et par uger siden. Og der røg ret meget ud. Jeg fik faktisk smidt alle mine gamle makeup-børster ud, og fik derfor nogle nye nogle, som jeg er blevet VILDT glad for. Jeg fik blandt andet købt børster fra Real Techniques, både fra Core Collection og Blush Brush. Og jeg elsker dem. Helt seriøst. Heldigvis købte jeg dem, da de var på tilbud, så det var mange penge at spare. Derudover, ELSKER jeg H&M’s børster, som jeg også ejer. Jeg fik lige købt en stor børste til bronzer og til prisen, gør den virkelig et godt job. Det er dybt seriøst. Jeg tror at jeg gav 79 kroner for den? Det samme gælder deres blending børste, som jeg altid bruger til øjenskygge.

Er I også glade for jeres nuværende makeup børster?


Beauty talk on the blog today, but there is also a good reason actually. I have good recommendations and I hope it’s useful. 😉

I have cleaned up in my makeup deparment for a few weeks ago. I actually got rid of all my old makeup brushes, and therefore got some new ones, that I have been pleased with. I got mixed brushes from Real Techniques, both from Core Collection and Blush Brush. And I love them. Fortunately, I brought them when they were on offer, so there was a lot of money to save. In addition, I LOVE H&M’s brushes, which I also own a few of them too. I just bought a big brush for bronzer and for the price, it really makes a good job. I’m dead serious. I think I gave 79 DKK for it? The same with their blending brush, which I always use for eye shadows.

Are you also happy with your makeup brushes at the moment?

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *