Jeg er begyndt at stå tidligere op end normalt, hvilket kan jeg kun sige, at det er ret tilfredsstillende og roligt. Måske kan det blive en god vane alligevel?

Jeg har virkelig nydt sommervejret i weekenden, så det har været ret dejligt at kunne slappe af og slikke sol i fred. Rasmus og jeg har været ude i skoven en del gange, og uheldigvis er jeg blevet stukket tre gange af et ukendt dyr. På armen, bag øret og i hovedbunden. Ja, hovedbunden. Virkelig mærkeligt sted. Idet jeg er allergisk for insektstik, er stikkene hævet og rødt end standard. På to af dem er jeg kommet til at klø for meget i, at der er gået hul i dem. Så der render væske ud, som aldrig stopper.. Jeg tog derfor ned til apoteket i går, og jeg håber at de piller hjælper lidt på den ømhed og hævelse.

Nok om det, så kan I se at jeg har taget et par stemningsbilleder!

Og jer, Aalborggensere, jeg håber at I har haft en god Karneval. 😉


I have started getting up earlier than usual in the morning, which I can only say is quite satisfactory. No stress. Maybe it may be a good habit anyway?

I really enjoyed the summer weather last weekend, so it’s been nice to relax and soak up the sun in peace. Rasmus and I have been to the forest a number of times, and unfortunately I have been stabbed three times by an unknown animal. On the arm, behind my ear and the scalp. Yes, scalp. Really odd place. As I’m allergic to insect bites, the connestor are raised and red. The two of them I have scratched to the dead, so there’s now fluid that never stops.. So yesterday I went to the pharmacy, and I hope the pills helps a bit of itching,  swelling and the pain.  

Anyway, I took some pictures from last weekend!

You May Also Like

8 comments

Reply

Av, sådan et bid fik min kæreste også på den sommerhus jeg bloggede om i søndags. Hvad har du fået mod det? (:

– A

Benya Suwan
Reply

Jeg ringede ned til lægen, og jeg fik besked på at jeg skulle ned på Apoteket efter nogle piller mod allergi, antihistamin. Så jeg fik en pakke der hed Alnok med 10 tabletter. 😀

Reply

Okay – tak for svar 😀 Hvis det fortsætter med at gøre ondt på manden, må jeg jo give tippet videre 😉

Benya Suwan
Reply

Det var kun så lidt 😀

Reply

Skønne billeder <3

Benya Suwan
Reply

Taak ♥

Reply

Skønne billeder, og håber ikke det plager dig længere de insektbid :/ Det lyder enormt mærkeligt og ikke mindst ubehageligt!

Benya Suwan
Reply

Tak!
Det plager mig en smule endnu, men jeg håber at det går over meget snart!♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *