Zara jacket (similar*) | Gina Tricot shirt (similar) | Monki trousers (similar*) | Dixie sandals (similar*)

Weekenden er ovre og Goddag til en ny uge! Min weekend bestod af at sidde foran computeren og få lavet min aflevering. Lidt hektisk.. 3 skoleuger tilbage og jeg ser bare frem til sommerferie! Derudover var jeg til 90’er fest i Aalborg i går. Så jeg havde en laaang dag, men det var VIRKELIG FEDT! Selvom vejret kunne have været lidt bedre, så det var det hele værd.

I dag skal jeg bruge min mandag på sengen, og skal kobles HELT af. Jeg kan mærke at mit energiniveau er lavt. Dog, senere i dag skal jeg måske til thai boxing. Det kommer an på hvordan mine ben har det.. Jeg har fået yderligere 2 myggestik på benet, op ved knæet og på bagsiden på knæet. Lidt smertefuldt.

Hvad synes I om looket?


The weekend is over and Hello to a new week! My weekend consisted of sitting in front of the computer and doing my homeworks. A little hectic.. 3 school weeks to go and I’m just looking forward to summer holiday! In addition, I was at the 90’s party in Aalborg yesterday. So I had a loong day but it was REALLY FUN! Although the weather could have been a bit better, it was worth it.

Today, I have to spend my Monday in the bed, and must completely switced off. I noticed that my energy level is low. However, later on the day, I’m going to Thai boxing, I’ve got 2 more mosquito sticks on my legs. Painful. So not sure for some Muay Thai.

What do you think about my look?

*Afilliate links
Pictures taken by Camilla

You May Also Like

4 comments

Reply

Jeg er vild med looket. Så fin bluse <3

Benya Suwan
Reply

Tak!! :*

Reply

Jaaaa hvor blev de gode de billeder! Er så glad for du kunne bruge dem!
Og du ved jeg ELSKER trøjen og looket er så fint! <3
Knus

Benya Suwan
Reply

Tusind tak for hjælpen!! :*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *