Om cirka to uger går jeg på sommerferie, hvilket er så en SKØN tanke. Det er bare herligt at føle sig fri igen. 😉 Derudover dét, har jeg ikke planlagt noget specielt i år, i og med at jeg bliver færdig med mit studie til oktober, har jeg egentlig ikke meget tid til at holde ferie, hvis man tænker over det. Jeg skal nemlig mestre mig i, at kode det vi skal skal op i.

Læs også om min tur i Norge fra forrige år: Norway Trip og Norway Trip vol. 2.

Men Rasmus og jeg har talt om at tage på telttur i skoven et sted i det danske. Hvilket skulle vi også have gjort forrige år, som desværre ikke blev til noget. Men i år, skal det altså være! Ellers tror jeg bare at jeg må nøjes med dansk sommer (krydser fingre for det bliver godt!!), og tænke over hvad mit næste mål bliver angående studiet.

Hvad har I af planer i sommerferien?The summer holiday is waiting, about two weeks to go, which is such a great feeling. It’s just wonderful to feel free again. 😉 Besides that, I have not planned anything special this year, as I finish my education this October, I don’t have that much time for holiday really, if you think about it. I have to master myself in coding.

Also see my pictures from Norway last year: Norway Trip og Norway Trip vol. 2.

But Rasmus and I have talked about taking a trip in the woods somewhere. What should we have done last year, which unfortunately didn’t happened. But this year, it must be! Otherwise, I just think I’m fine with Danish summer (crossing my fingers for it’s going to be good!!) and thinking about what my next goal could be.

What is your plans for the summer?

You May Also Like

4 comments

Reply

Det lyder dæleme også som nogle lækker planer her til sommer. Naturne i Danmark kan være lækker, dog er regnen trist og det grå vejr vil vi ikke have!
Jeg skal til Italien med min kæreste og hans familie – glæder mig <3

Hav en dejlig dag!
http://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/​​

Benya Suwan
Reply

Italien lyder dælme også godt!! Åh jeg håber at I får en rigtig god ferie! 😀

Reply

Vores sommerplaner kommer også til at foregå i DK i år – satser på godt vejr 😛

Benya Suwan
Reply

Det lyder også godt! 😛 Ja, lad os håbe det!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *