Trods det kedelige vejr hen over sidste weekend (generelt hele sidste uge), håber jeg ikke, at I har mistet håbet om det gode vejr.. Selv om jeg selv virkelig er misundelig over det vejr, Sjælland har fået bestilt. Det skulle nok passe med, at det bliver dårligt vejr derover, når jeg tager ned på næste onsdag, ha..

Min weekend har været så rolig, at jeg slet ikke har rørt mig, giver det god mening? I fredags fik jeg afleveret den sidste prøve inden vi går på sommerferie, hvilket er rigtig dejligt at have det overstået. I hele den her uge, har jeg digital fotografering, så det bliver en fornemt uge for mit vedkommende.

Bare en lille opdatering herfra, ellers har jeg en positiv anmeldelse som jeg vil dele med jer!


Despite the dull weather over the last weekend (generally last week), I hope you haven’t lost hope for the good weather. Although I’m really envious of the weather, that Zealand has been ordered. I think it will be bad weather, when I’m heading to Zealand next Wednesday though, ha..

My weekend has been so slow, that I haven’t been doing that much. Last Friday, I delivered the last test before going on the summer holiday, which is really nice to finish it. Throughout this week, I have digital photography at the school, so it will be a great week for me.

Just an update from here, otherwise I have a positive review that I want to share with you!

Maybelline Fit Me Matte | NYX Stay Matte Liquid

Personligt, synes jeg at det er svært, at finde en god foundation med gul undertone til gode penge. Jeg bruger normalt en fra MAC, og da den er lidt for dyr til hverdagsbrug, må jeg finde en lettere én og til en rimelig pris. Jeg er en stor Youtube-junkie og ser rigtig mange beauty videoer fx. Jeg har bl.a. hørt ret godt om NYX og Fit Me fra Maybelline, og da de kun koster 70-79 kroner, tog jeg chancen for at prøve dem.

Jeg købte Fit Me tidligere på året, og man er jo oftest mere bleg om vinteren, så den her farve 220 passer faktisk okay til mig. Foundation dækker ret godt og holder virkelig længe, men desværre synes jeg ikke, at undertonen passer så godt til mig, men måske mere til folk fra Skandinavien, som har lysere hud, og derfor ikke så meget gul i undertonen, som asiater har. Men jeg kan virkelig anbefale den!

NYX er endelig ankommet i det udvalgte Matas, og der findes heldigvis foundations til folk med mørkere hud også, hvilket er skønt, haha. Og ja, jeg er SÅ vild med den også, da den har en flot mat finish, men stadig lidt glow. Og så er den oliefri og vandbaseret, som gør at din make-up sidder flottere og længere. Jeg er mega fan og undertonen, passer også rigtig godt! Jeg har den i farve Tan. Såå den her er blevet mit nye favorit! 😉

Har I prøvet nogle af de førnævnte ting?


Personally, I find it hard to find a good foundation with yellow undertone for good money. I use one from MAC, and since it’s a bit too expensive for everyday use, I need to find a cheaper one. I’m a big Youtube junkie and I watch a lot of beauty videos too. I have heard quite good about NYX and Fit Me from Maybelline, and since it cost only 70-79 DKK, I grab the chance to try these.

I bought Fit Me earlier this year, and you are usually more pale in the winter, so this color 220 fits fine to me. The foundation covers quite well and lasts for a long time, but unfortunately, the undertone don’t fit me good, but maybe more to Scandinavian people who have brighter skin, and therefore not as yellow in the undertone as Asians have. But I can really recommend this one!

NYX has finally arrived in the selected shops in Denmark, and there are fortunately foundations for people with darker skin too, which is great, haha. I’m so crazy about this one too, because it has a nice matt finish, but still a bit of glow. And then, it’s oil free and water based, which makes your makeup more beautiful and last longer. I’m a big fan and the undertone also fit very well! I have in color Tan. So this one has become my new favorite! 😉

Have you tried some of the aforementioned things?

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *