I torsdags var jeg til et hyggeligt event hos Carré sammen med andre søde tøser, som Aalborg Bloggers (Liselotte og Eline) har arrangeret. Der var både bobler, lækker sushi fra Karma Sushi, hygge og goodiebags, som indeholdt bl.a. verdens bedste hårbørste Wet Brush fra HH Simonsen. Jeg ejer den allerede bare i sort, hvor den nye er i blå ombré, men jeg tænker, at den nye skal bo hos Rasmus. Bare fordi. 😉


Last Thursday I was invited by Aalborg Bloggers (Liselotte og Eline) to an event at Carré. Which is a jewellery brand. There were champagne, delicious sushi from Karma Sushi, good company and goodiebags, which included the world’s best hairbrush called Wet Brush from HH Simonsen. I already have one in black, where the new one is in blue ombré. But I think that the new one should live with Rasmus. Just because. 😉

Mette som er butikschef her i Aalborg, fortalte os bl.a. om en af de nye kollektion Gem Candy, samtidig bliver smykkerne også fremvist. Lige nu hitter grønne ædelsten, ligesom bloggeren Sophie Roe der fik lanceret hendes kollektion i hvidt pudset sølv med smaragdslebne grønne agat. Smukt!

Derudover lå der et gavekort i vores goodiebag, så jeg fik selvfølgelig slæbt en ring med hjem, som jeg har savlet længe over!


Mette, the shop manager in Aalborg, told us about one of the new collection Gem Candy, at the same time the jewellery was displayed as well. Right now are the green gemstones popular, like the blogger Sophie Roe, launched her collection in white-plated silver with emerald green agate. Beautiful!

Also, there was a gift card in our goodiebag, so I got myself a new ring, of course.  I been looking for it for so long, but it’s finally mine now!

You May Also Like

3 comments

Reply

Hvor ser det altså hyggeligt ud 😉

Benya Suwan
Reply

Det var det også 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *