Juli er ved at løbe fra os, og selvom vi er uheldige med  sommervejret i år, så gælder jeg mig faktisk til at se nogle flotte efterårsblade igen. Det betyder også, at I ikke slipper for mine personlige favoritter for den her måned! 🙂


July is running away from us, and even though we are unlucky with the summer weather this year, I actually looking forward go to see some beautiful autumn leaves again. It also means that I will share my personal favorites for this month! 🙂

Gillian Jones toilet bag

Jeg har manglet en dejlig stor toilettaske, sådan virkelig. Ikke fordi jeg egentlig ikke har så meget toiletsager, men forstå mig ret, det er bare rart at der er plads til det hele, uden at skulle ødelægge lynlåssen på grund af plads mangel. Ikke? Min tidligere var bare for lille og nederen.

Så jeg fandt en ny i Matas, og lige den sidste de havde i Viborg. Den er jeg altså vildt glad for, og den følger en lille ekstra taske med, som kan tages med i håndtasken for eksempel.


I have lacked of a nice large toilet bag. Not because I don’t have much of toiletries, but understand me, it’s just nice that there is room for everything, without having to destroy the zipper. Right? My previous one was just too small.

So I found another in a store Matas, and just the last they had in Viborg. I’m so happy with it, and it comes with a small extra bag, that can be included in the handbag for example.

Asos hat*

Jeg behøves nok ikke at fortælle meget om den her hat, men den er blevet et af mine yndlings item! Den redder seriøst ens hårdag, hvis man ikke lige orker en hårvask. Og den er bare rigtig fed og jeg elsker den.


I don’t have to tell much about this hat, but it has become one of my favorite items! It seriously saves a hair day, if you skip a hair wash. And it’s just really nice and I just love it.

Min svigerforældre har været på ferie i Sverige, og jeg har været så heldig at få en lille gave derfra. På et specielt loppemarkedet – jeg elsker loppis!

Jeg elsker glasskåle og dens mange forskellige mønster, som gør dem mere attraktive i udseendet. Og jeg ønsker altid disse, da de kan bruges til mange ting. Lige nu bruger jeg dem til mine hverdagsmykker. Note til dig selv, aldrig sov med smykker, for jeg fik knækket en halskæde.. Er den ikke bare yndig?


My parents in law have been on a holiday in Sweden, and I have been lucky enough to get a little gift from there.

I love glass and there are so many different designs, that make them more attractive in appearance, like this one. I always want these since they can be used for many things. Right now I use them for my everyday jewellery. Note to yourself, never sleep with jewellery, because I got a necklace broken.. This one is adorable, right?

Sidst og ikke mindst, fik Rasmus og jeg lavet et DIY projekt. Jeg elsker mit Instax kamera, som printer små billeder ud. Perfekt at gemme sjove minder på! Vi har længe talt om at skulle hænge nogle af vores billeder op, så jeg gik i gang med søgen efter inspiration på Pinterest. Så tada! Det er altså rimelig nemt.


Last but not least, Rasmus and I made a DIY project. I love my Instax camera, which print small pictures. Perfect to save fun memories! We have talked about to hang some pictures so I started searching for inspiration on Pinterest. So tada!

*Affiliate link

You May Also Like

2 comments

Reply

Elsker dine smykker 🙂

Benya Suwan
Reply

Hehe tak! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *