I den her uge har jeg besøgt et par veninder, og gjort mig mentalt klar til skole igen på mandag. Selvom jeg faktisk ikke har så mange uger igen, så er det stadig rigtig vildt at tænke på, at jeg snart er færdig uddannet, og derefter skal tænke på hvad mit næste skridt bliver. Det er det sværeste valg, og jeg tænker faktisk på det hele tiden.

August er min hade-måned, fordi det er den sidste sommermåned, og selvom sommeren overhovedet ikke har meldt sin ankomst, håber jeg at vi får en dejlig sensommer uden for meget blæst! Jeg ved godt at jeg stiller høje krav, haha..


In this week I have visited a couple of girlfriends, and made myself mentally ready for school again on Monday. Even though I don’t actually have so many weeks left, it’s still really crazy to think that I’m soon done, and then think about what my next step will be. It’s the hardest one, and I’m actually thinking about it all the time.

August is my bad month because it’s the last summer month here in Denmark, and even though summer hasn’t been summerly itself, I hope we will have a nice late summer without too much wind! I know that I make high demands, haha..

Min lille plan for august måned ser sådan her ud:

  • Jeg skal besøge min veninde fra folkeskolen, som jeg ikke har set i maange måneder, hvor vi skal hygge, og lave mad samt nyde dejlig vin!
  • Senere på fredag skal jeg muligvis fejre fyraften sammen med min kammerat. Skål!
  • Træning står højt på listen, og min krop trænger til at bygge nogle gode muskler. Derfor har jeg også fået bestilt to træningselastikker tilsammen for 20 kroner på nettet.
  • Brainstorme min blog. Der skal snart ske en ændring på udseendet, og min måde at blogge på!

Hvordan ser jeres måned ud?


My little plan for the month of August looks like this:

  • I have to visit my girlfriend from primary school, which I haven’t seen in months now. We are going to have a good girl talk, with food and a glass of wine!
  • Later on Friday, I may have to celebrate the weekend together with my mate. Bowl!
  • Exercise is high on the list, and my body needs to build some muscles. That’s why I have also ordered two training loops for 20 DKK online.
  • Brainstorm my blog. There will soon be a change of the the look and my way of blogging!

How do your month look like?

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *