Godmorgen! Puha, sikke en gårsdag fyldt med regn hva’? Jeg tænkte at jeg ville dele den her opskrift, som I måske allerede har prøvet. Men til jer som ikke har prøvet, burde stærkt overveje at bruge søndagen på at smage. 😉

I fredags besluttede jeg mig for at bage avocadoen med æg i ovnen, og damn, det var så cremet og godt. Jeg har længe ville prøve det, men jeg er lidt sent ude, I know.. Men helt seriøst, det var overraskende godt, selvom jeg var liiidt skeptisk over at bage en avocado.


Good morning! Damn, so much rain yesterday, huh? I thought I would share this recipe that you might have already tried. But to those who haven’t tried, consider carefully using your Sunday to taste this one. 😉

Last Friday, I decided to bake the avocado with eggs in the oven, and damn, it was so creamy and good. I have wanted to try it, but I’m a bit late, I know.. But seriously, it was surprisingly good, though I was a little skeptical about baking an avocado.

I skal bruge:
1 stor avocado
2 æg (S/M størrelse er fint)
Salt og peber
Urter efter smag

Fremgangsmåde:
Skær avocadoen midt over og fjern stenen. Udhul hullet hvor stenen var, så der er mere plads til et helt æg i hvert hul. Derefter skal det bages i ovnen ved 180 grader varmluft i cirka 15-20 minutter. Kom lidt salt og peber på samt urter.

Velbekomme!


You need:
1 big avocado
2 eggs
Salt and pepper
Herbs according to your taste

How to:
Cut the avocado over the middle and remove the stone. Expand the hole where the stone was, so there is more room for an entire egg in each hole. Then it should be baked in the oven at 180 degrees, hot air, for about 15-20 minutes. Bring some salt and pepper and some herb.

Bon appetite!

You May Also Like

4 comments

Reply

Mh hvor lækkert – det skal prøves! 🙂

Benya Suwan
Reply

Det synes jeg at du skal! 😀

Reply

Først og fremmest: Hold nu op, nogle flotte billeder! For det andet: Shit, det ser lækkert ud. Det tror jeg helt sikkert, jeg må prøve at kaste mig ud i 🙂
Kram,

http://nikkilund.dk

Benya Suwan
Reply

Mange tak!! Hehe, håber at det lykkedes! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *