For mit vedkommende må den her uge gå meget hurtigt. Om lidt er der en svendeprøve-prøve der venter på mig, som jeg skal bruge i hele den her uge på at løse. Det betyder også at jeg ikke vil være så meget online.

Men jeg vil lige hurtigt tjekke ind og vise jer min nye light box, som jeg fandt i Netto til 99 kroner. Jeg blev bare nødt til at eje den, for jeg har kigget på den herre længe, men har aldrig ville punge ud til internetpriser. Hvis I er heldige, kan de stadig fåes i jeres lokale Netto, medmindre de allerede er ripped.

Have den dejligste mandag!


For me, this week must go very fast. In a minute, there is a test that awaits me, which I will use throughout this week to resolve. It also means I don’t want to be online that much.

But I would like to check in quickly, and show you my new light box, which I found in a supermarked Netto for 99 DKK. I just had to own it, because I have looked at this for a while now, but I never wanted to pay the internet prices. If you are lucky, they can still be found in your local Netto, unless they are already ripped.

Have a great Monday!

You May Also Like

4 comments

Reply

Den er så fin.

Benya Suwan
Reply

Tak 🙂

Reply

Ej 99kr??? Hvor er det er godt køb 😀 Og lidt heldigt 😉 Gad godt det var mig.
Held og lykke med svendeprøven <3

Benya Suwan
Reply

Ja, det kan svare sig at kigge lidt i reklamerne 😉
Mange tak :*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *