Jeg håber at I har nødt jeres tiltrængte weekend, for det har jeg i den grad, for jeg har ikke lavet det store, haha. I fredags var jeg bare hjemme og så film under dynen, hvor i går, havde jeg en computer-fri-dag, hvor jeg ikke må tænde for den. Og i dag skal jeg rydde lidt op på mit værelse, og have lagt nyt sengetøj på, mmh!

Hvis I læste mit forrige indlæg, hvor jeg beskrev hvordan min øv-dag var, så fortalte jeg også at jeg skulle til synstest. Jeg har en bygningsfejl i mit vestre øje, så det bliver aldrig perfekt og det overrasker mig heller ikke at mit syn er blevet dårligere. Men jeg vidste dog ikke, at mit syn har ændret SÅ meget i de sidste to år..  Selv damen der tjekkede op på mig, var overrasket over hvor dårligt det er blevet haha.. #skævøjet. Mit syn er blevet forværret med 40%(!!). Yes. Så jeg tog hen til Louis Nielsen i går efter nye briller. Jeg bestilte to dog. Jeg glæder mig til at se verden med 3D effekt igen, ha..

Have en dejlig søndag!


I hope you have enjoyed your much needed weekend so far, because I have enjoyed mine – I haven’t done that much, haha. Last Friday I stayed at home and saw movies. Yesterday, I had a computer-free day. And today I have to tidy up my room a bit, and put a clean bedding set on, mmh!

If you have readed my previous post, where I described how my day went. I also told you that I would have an eye test later on that day. I have astigmatism in my left eye, so it will never be perfect, and I’m not surprised that my vision has been worse by then. But I didn’t know that my view has changed so much in the past two years. Even the lady who checked me was surprised how bad it was.. #asianeyes. My vision has worsened by 40%(!!). Yes. So I went to Louis Nielsen yesterday for new glasses. I ordered two actually. I’m looking forward to seeing the world with 3D effect again, ha..

Have a nice Sunday!

You May Also Like

2 comments

Reply

Wow hvor vildt!! Men godt du snart kommer til at ae godt igen så ?
Og hallo, hvor smuk kan man lige være ? Wauw altså!!

Benya Suwan
Reply

Hahah JA! 😀
Åh tusind tak!! :*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *