Fashion Post by Ida

Det er blevet tid til Get Inspired indlæg for den her måned, og den her gang har jeg fisket Ida, som er en kvinde med dejligste tøjsmag. Ida’s billeder fanger mig, og jeg er især helt vild med hendes køb og valg af tasker! Som sagt, Ida blogger på Fashion Post, og hvis I ikke kender hende, så synes jeg lige at I skal gøre jer selv en tjeneste og læse med. 😉


It’s finally time for Get Inspired post for this month, and this time I’ve talked to Ida, who is a woman with the most beautiful style. I’m especially fond of her lovely pictures, purchases and choise of bags. As said, she blogs at Fashion Post, and if you don’t know her, I think you should do yourself a favor and read this post. 😉

Fortæl lidt om dig selv.
Jeg hedder Ida Benedicte og jeg runder et skarpt hjørne om lidt, 25 år. Jeg bor sammen med min kæreste Kasper og vores lille hund Magnus, i den skønneste lejlighed i Aalborg. Til daglig har jeg kastet mig ud i at blogge fuldtid, samtidig med, at jeg er ved at opstarte en lille shop sammen med min mor. Min fritid bruger jeg sammen med familie, veninder og rejser.

Hvor længe har du blogget og hvad blogger du om?
Jeg har blogget siden 2013 og det har egentlig altid været omkring mode, men jeg har udvidet og skriver nu også om rejser/livstil. Ind imellem er der selvfølgelig også en afstikker, jeg synes det er vigtigt at man også kan mærke mig som person igennem min blog.

Hvad vil vi oftest se dig iført?
Altid sorte bukser, en skjorte, en frakke og et sæt hæle – det er det jeg føler mig bedst tilpas i. En pæn taske er også et must i alle mine outfits.

Hvilken trend ville du aldrig følge?
Trompetbukser – jeg har ikke de lange slanke ben, som jeg synes der skal til.


Tell me about yourself.
My name is Ida Benedicte and I will soon be 25 years. I live with my boyfriend Kasper and our little dog Magnus, in the most beautiful apartment in Aalborg. I have daily been working on my blog full time, while I’m starting a small shop with my mother. I spend my free time with family, girlfriends and traveling.

How long have you been blogging, and what are you blogging about?
I have been blogging since 2013 and it has always been about fashion, but I have expanded and now writing about travel/lifestyle. In between, of course, there is also a detour, I think it’s important that you can also feel me in person through my blog.

What do we often see you wearing?
Always black pants, a shirt, a coat and a pair of heels – that’s what I feel most comfortable in. A nice bag is also a must in all my outfits.

What trend would you never follow?
Trumpet pants – I don’t have the long sleek legs, which I think it takes.

Hvordan ser en typisk Ida-dag ud?
Jeg går altid sent i seng, så jeg står op kl. 09, laver morgenmad og en kop iskaffe eller the. Derefter rydder jeg op så jeg kan finde ro til at sidde ved computeren. Mails bliver besvaret, bloggen bliver opdateret hvis jeg har noget på hjertet og så brainstormer jeg til de kommende dages indlæg. Ved middagstid går jeg altid en tur på 3-5 km for at få frisk luft og motion. Om eftermiddagen laver jeg altid noget forskelligt, det kan være alt fra en veninde-kaffe-aftale eller redigering af billeder.

Hvordan balancerer du arbejdslivet og fritiden?
Det burde jeg helt sikkert være bedre til, men ofte bliver jeg bare inspireret når jeg slapper af eller er ude. Jeg vil gerne være bedre til at ligge min telefon væk og være i nuet når jeg har ‘fri’.

Hvor meget tid bruger du ugentligt på at arbejde som blogger?
Omkring 25 timer vil jeg tro og jeg nyder hvert et sekund.

Hvad er dit bedste køb?
Min Céline Trotteur taske, som jeg helt spontant købte i Stylepaste i Århus. Den er enkel, klassisk og har en perfekt størrelse når jeg skal ud.


What does a typical Ida-day look like?
I always sleep late, so I get up at 9AM, make breakfast and a cup of ice coffee or tea. Then I clean up so I can find peace to sit down at the computer. Mails will be answered, the blog will be updated if I have something on my mind, and I brainstorm for the coming days as well. At noon, I always go for a walk, 3-5 km to get some fresh air and exercise. In the afternoon, I always do something different, ranging from a girlfriend-coffee-agreement or editing photos.

How do you balance working life and free time?
I should definitely be better at this, but often I’m just inspired when I’m relaxing or getting out. I would like to be better to leave my phone, and being in the moment when I’m free.

How much time do you spend weekly on working as a blogger?
About 25 hours, I believe, and I enjoy it every second.

What is your best purchase?
My Céline Trotteur bag, which I bought quite spontaneously in Stylepaste in Aarhus. It’s simple, classic and has a perfect size when I’m going out.

Hvad er du rigtig god til?
Jeg er god til at planlægge ting/events og være kreativ. Jeg elsker at skabe noget og vide at det bliver lige som jeg havde forestillet mig. Jeg synes også selv at jeg er god til at tage billeder.

Hvad er du virkelig dårlig til?
Jeg er det mest utålmodige menneske jeg selv kender, når jeg får en god idé skal den udføres med det samme. Jeg er næsten ikke til at holde ud hvis jeg ikke kan udføre min idé med det samme.

Hvad står øverst på listen?
En Gucci GG Marmont Floral jacquard bag i rød, eller en halskæde fra Sophie Bille Brahe med en banan.

Hvad er din guilty pleasure?
Mørk chokolade med marcipan og serier på diverse streaming sider.


What are you good at?
I’m good at planning things/events and being creative. I love to create something and know that it will be just as I imagined. I also think that I’m good to taking pictures.

What are you really bad at?
I’m the most impatient person I know, when I get a good idea, it should be done immediately. I almost can’t handle it, if I can’t execute my idea right away.

What is at the top of the list?
A Gucci GG Marmont Floral jacquard bag in red, or a necklace from Sophie Bille Brahe with a banana.

What is your guilty pleasure?
Dark chocolate with marcipan and series on various streaming pages.

Hvor finder du inspiration, udover de sociale medier?
På rejser og generelt i gadebilledet. Jeg elsker indretning og kunst, hvilket inspirerer mig i forhold til former og udtryk.

Hvilket kamera bruger du?
Canon … og så skifter jeg i mellem to objektiver. Min iphone 7 plus er også uundværlig når jeg er på farten.

Sko eller tasker?
Selvom jeg på det seneste har købt mange flere sko end jeg plejer, så uden tvivl tasker. En cool taske er prikken over i’et i et outfit.

Hvilke blogs/vlogs følger du?
Janka Polliani er min yndlings blogger/instagrammer, hendes stil rammer plet hos mig. Anne Charlotte Vogel (@ACVOGEL) er også en inspirerende lady, som jeg ikke kan lade være med at følge. Og til sidst @fundachristophersen, hun har en enkel men virkelig skøn stil.


Where do you find inspiration, in addition to social media?
On travels and generally in the streetscape. I love decor and art, which inspires me in terms of shapes and expressions.

What camera do you use?
Canon … and then I switch between two lenses. My iPhone 7 Plus is also indispensable when I’m on the move.

Shoes or bags?
Even though I have bought a lot more shoes than usual, then no doubt bags. A cool bag can shine the whole outfit.

Which blogs do you follow?
Janka Polliani is my favorite blogger/instagrammer, her style hits me. Anne Charlotte Vogel (@ACVOGEL) is also an inspirational lady that I can’t help following her. And finally @fundachristophersen, she has a simple but really beautiful style.

Hvad er dit bedste stylingstip?
Find ud af hvilken undertone din hud har og dermed hvilke farver der er smukkest på netop dig. Det kan få alle de grå dage til at skinne. (næsten)

Hvad er din drømmekarriere?
Jeg vil gerne åbne min egen butik med tøj/accessories – sammen med bloggen selvfølgelig. Jeg er et meget selvstændigt menneske, så det har jeg altid vidst. Jeg håber selv en dag at kunne bruge bloggere som dig og mig til at vise mine items. Bloggere har en kæmpe værdi i modebilledet. 


What is your best styling tip?
Find out which undertone your skin has, and what colors are the most beautiful on you. It can make all the gray days shine. (almost)

What is your dream career?
I would like to open my own shop with clothes/accessories – along with the blog of course. I’m a very independent person, which I have always known. I hope one day to be able to use bloggers like you and me to show my items. Bloggers have a huge value in the fashion image.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *