Det er nok ikke kommet nogens næse forbi, at jeg om få uger bliver færdiguddannet som webudvikler. Det har jeg i hvert faldt nævnt et par (mange) gange efterhånden. Der er de 4-6 uger tilbage, og jeg glæder mig til at blive færdig. Jeg har derfor lovet mig selv, at give den gas og forsøge at komme ud med et godt snit.

Jeg er blevet spurgt SÅ mange gange, hvad jeg skal derefter. Efter uddannelsen. Spørgsmålet kom endda allerede før jeg overhovedet var startet på min uddannelse. Jeg finder det irriterende, at folk bliver ved med at spørge, når de allerede har fået et “jeg tænker stadig over det” svar. Og på en måde ved jeg godt godt, at de lægger pres på mig, men noget de ikke ved, så har det en modsat virkning på mig. Folk har så travlt med alt andet end sig selv. Jeg vil jo selv komme med en opdatering, når jeg endelig ved 110% hvad jeg gerne vil. De bliver ikke snydt, og hvis de gjorde, så ved de nok hvorfor.

Jeg har i flere nætter ikke kunne sove om natten, fordi jeg har spekuleret over hvad jeg gerne vil. Og hvilke muligheder jeg kommer til at have i fremtiden, hvis jeg gik dén vej. Problemet er bare, at man virkelig ikke kan mærke efter. Altså, man kan ikke tvinge det frem i en, giver det mening? Det er noget der kommer hen af vejen. Og noget jeg også har lært, så skal man ikke begrænse sig selv. Uanset hvilke beslutninger du træffer. Mine forældre har et par gange givet et tvivlsomt udtryk for mine beslutninger, og nogle gange påvirker det mig, og har ikke kunne turde at holde fast ved de ting, jeg gerne vil. Men med årene har jeg faktisk fokuseret på mig selv, og skyder alle de dårlige kommentarer ned, fordi jeg har ikke brug for dem. Det er fint at høre inputs og jeg er jo åben for dem, men vi kan forhelvede ikke blive dyrlæger allesammen, vel?

Faktisk, jeg har jo drømme om at arbejde indenfor IT eller reklamebranchen. Jeg kan godt lide at nørde, og jeg kan godt lide at give det rigtige budskab ud til folk. Personligt, så synes jeg at verden mangler lidt af det. På den anden side, vil jeg faktisk være pisse glad for at arbejde i Netto, og bibbe varene ind og ønske et par røvhuller en god dag. Måske er det ikke så særligt fedt, og måske er det, hvis man selv gør det fedt for sig selv. Hvem ved. Så længe de faste indkomst ruller ind på kontoen hver måned, ikke?

Jeg har planer om at starte på mediegrafiker uddannelsen til start i januar, hvis alt går efter planen. Det har altid været min første prioritet, og jeg ved, at jeg har bedre chance for at blive optaget, hvis jeg har webintegrator uddannelsen med i bagagen. Det tager godt nok de 4 lange år, men forhåbentlig lærerige og gode 4 år.


As you guys maybe know, right now I study as web developer, and I only have 4-6 weeks left. So I will be done soon with my education. Many have been asking me what I want to do after this. After question number 798 I find it very annoying. Cause I will update people when I finally know what I really want to do. But people are too busy with other people than them self sometimes.

Some nights I can’t even sleep, because I have mad thoughts about the future. Sometimes you can’t force, because you have to feel it, and sometimes you have to wait longer to feel that feeling. Then you will know, right? It’s important to remember that you do this for yourself, not for anyone. No matter what choise you takes. Focus on yourself, always.

In fact, I have a dream of working for IT or advertising industry. I like to create and be creative, and I want to give the right and smart message out to people. I think the World lacks a bit of it. But on the other side, I will be happy to be a cashier, and wishing them assholes a good day, you know. As long as your salary rolls into the account every month, right?

I’m planning to start the media graphics education start of January. If everything goes right. It has always been my first priority, and I know I have a better chance of being admitted, if I have a web developer education with me. Media graphics takes 4 years, but hopefully instructive and good 4 years.

You May Also Like

2 comments

Reply

Det lyder så spændende – og det vigtigste er at have lyttet til sig selv <3 Du er sej!

Benya Suwan
Reply

Det er nemlig rigtigt!♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *