Jeg har faktisk mange favoritter i den her måned, men jeg prøver lige at begrænse mig selv, og kun vise mine top 5. Det meste af det er selvfølgelig tøj, hehe. Men jeg har også været en heldig nuddel, for jeg har fået dem til en meget fair pris!


I actually have many favorites this month, but I’m trying to limit myself and only show my top 5. Most of that is of course clothes, hehe. But I’ve also been a lucky noodle, because I have got them for a very fair price!

Sneakers
Jeg er en sneaker tøs og jeg nyder mærke, at hele underfladen af foden rammer jorden, haha. Jeg er ikke god til at gå i hæle, selvom jeg burde øve mig lidt i dem. Jeg har faktisk tilføjet to nye sko på hylden i den her måned. Et par nye Vans Old Skool. Dem fik jeg faktisk i gave fra min mor, da hun var i Thailand. Uheldigvis kom hun hjem med den forkerte størrelse, så jeg måtte sælge dem og købe et par nye.
Her den anden dag fik jeg øje på et par billige sko i Føtex til 99 kroner, så jeg fiskede lige et par Converse i lang model i min størrelse. Jeg kunne ikke dy mig, så jeg blev også nødt til at hapse dem også. 😉

Jeg elsker at style de to par til hverdagen, og de er perfekte til skole. Ikke noget fancy.


Sneakers
I’m a sneaker girl. I love heels too but sneakers are more safe, haha. I have got a new pair, which is Vans Old Skool. It was a gift from my mom, when she was in Thailand. Actually, she bought a pair in wrong number.. So I have to sell them and buy I new pair, haha.
And the second pair – I went to a supermarked last Saturday, where some shoes was on sale. I saw Converse in long model even in my size, so I need to get those too. They cost me only 99 DKK.

I love to style those and they are just perfect to everyday. 

Højtaljet jeans
I sidste uge fik jeg vist jer et par jeans fra Zara til 59 kroner. Ja, de passer mig virkelig godt og derfor måtte jeg klikke et andet par med hjem, som også er til de 59 kroner. Hvor vildt er det ikke lige? Og de sidder virkelig godt og især de blå, som er så behagelige!! I skal nok snart få dem at se in action.


High waist jeans
Last week I showed you a nice pair jeans from Zara for only 59 DKK. They fits me really well, and I just had to ordered a new pair for the same price. How crazy and cheap. Those jeans in blue fits me perfectly and they are so comfy!

Cross bag
Jeps, jeg er meget glad for den her lille taske. som jeg har den med mig hver dag. Den er så praktisk og jeg kan stadig ikke komme over, at jeg fik den til lidt under halvpris. Den er så rummelig og dejlig. Bedste køb jeg længe har gjort mig!


Cross bag
I’m very happy with my newest cross bag. I can’t still believe I have got this for half price. There are a lot of room and so handy. Best buy I have done in a very long time! 

You May Also Like

2 comments

Reply

Den cross bag ser virkelig også lækker ud og bukserne er super fine! Kan godt forstå de er på din top fem!

God onsdag <3
http://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/

Benya Suwan
Reply

Mange tak! Håber din onsdag blev godt♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *