Jeg håber at I alle har haft en fremragende weekend, og har nydt alt den sol I kunne. Jeg har virkelig nydt min, for jeg var nemlig sammen med min veninde, og har bare været hjemme og fået slappet af. Og jeg fik endelig omplante alle mine planter, især min avokadotræ Laura. Det trængte hun eftersom jeg fik knækket hende halvt over, haha. 😉

For 3 uger siden cirka, udgav jeg et indlæg om hvordan jeg redigerer mine blog billeder i Photoshop, hvilket var der en del af jer der fik glæde af. Under kommentarfeltet blev der spurgt om hvor jeg finder alle skrifttyper. Så nu har jeg udvalgt alle mine 9 favoritter. Jeg elsker håndskrifttyper, da de er så flotte og de kan personliggøres, hvis man f.eks. skal lave invitationer eller fødselsdagskort.

Have en god mandag!


I hope you guys had a great weekend, cause I had a really nice one! I visited my girlfriend and stayed at home and relaxed. And finally moved all my plans to a bigger pot, especially my avocado Laura. She needed it becuase I almost broke her, haha.

Three weeks ago I posted a post about how I editing all my photos in Photoshop, which was very helpful for any of you. In the commets box, one of you asked where I find fonts. So here you go. 9 handwriting fonts for free for you. I love how you can make your own look with them, for example if you want to make cards or invitations.

Have a beautiful Monday! 


Free Fonts
Helena | Gardenia | Unthrift Second | The Constellation | Daydreamer | Biloxi | Autograf | Esplanade | Magnolia Sky

You May Also Like

2 comments

Reply

Så brugbart indlæg. Jeg har også en særlig forkærlighed for håndskrifttyper og har netop ledt efter en til min blog, så det her indlæg var til stor hjælp. Tak søde <3
Mys Milla

Benya Suwan
Reply

Hvor er det dejligt at høre! Det var kun så lidt søde! :*
Jeg anbefaler at du kigger efter skrifttyper på Google Fonts, hvis det er til web, altså din blog♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *