Long time no see! Hej med jer. Jeg håber at I har det rigtig godt, og har budt efteråret et varmt velkommen. Der er sket meget og alligevel ikke, men jeg er i hvert fald tilbage på tasterne, og jeg har glædet mig til at være tilbage efter en god pause.

Billeder blev taget i september måned, men jeg synes ikke at I skal snydes. Jeg fik nemlig købt en beret, altså hatten, som er i uld, og jeg måtte bare style den med en lang nederdel og en pæn skjorte. Sådan rigtig pariser style, hehe. Hvilket lykkedes meget godt, synes jeg.

Hvad synes I?


Long time no see! Hello guys, I hope you’re super great and enjoying my favorite season Fall. A lot have been going on and somehow not, but I’m back on the blog, which I have been looking forward to being back after a good break.

The pictures were taken in Septmeber, but I want to share this look with you anyway. I bought this beret in wool, and I just have to style it with a long skirt and a pretty shirt. Like a really parisienne, haha. Which turned out really great.

What do you think?


I’m wearing
Cocouture shirt (similar) | Moves by Minimum skirt (similar) | Converse sneaks | Mint and Berry beret

Pictures by Michelle

You May Also Like

2 comments

Reply

Velkommen tilbage 😀
Du ser helt igennem fantastisk ud <3

Benya Suwan
Reply

Mange tak! :*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *