Om nogle timer går vi ind i vintertid, og det er alligevel virkelig mærkeligt at tænke på det. Men jeg synes altså det har været lange måneder med vådt vejr, og jeg tror ikke at jeg har oplevet det før i mine 13 år i Danmark, haha. Lige nu håber jeg bare på gode snevejr snart!!

Nu hvor vi har 2 måneder tilbage, fik jeg også bestilt mig en ny kalender bog til det nye år. Jeg bestiller altid kalenderbog på Ebay, da det er billigst og de er gerne fra Korea, så der vil altid være pæne motiver på synes jeg, haha. Min nuværende er fra Iconic, og det samme er den nye, så de minder rigtig meget om hinanden, hvilket er helt fint for mig. Jeg fik den få omkring 100 kroner. 😉 Så hvis I mangler en charmerende og billig kalenderbog, så findes den her.

Vær opmærksom på at ventetiden er lang, hvis man vælger gratis fragt, som jeg har gjort. Så bestil den i god tid, hvis den skal nå inden det nye år går i gang.

Er I til elektronisk eller fysisk kalender?


Daylight Saving Time ends in some hours, and it’s a bit weird. Time flies, huh? This year so far have been long, because there have been long months of wet and silly weather, even during the summer, and I don’t think I’ve experienced it before in my 13 years in Denmark, haha. Right now I just hope for good snow weather soon!

Now that we have only 2 month left, I also ordered a new diary planner for the new year. I always order one on Ebay, because it’s cheapest and most of them it’s from Korea, so there will always be nice motives on. My current is from Iconic, and the same is the new one, so they are very similar to each other, which is just fine for me. It cost me only around 16 US. 😉 So if you’re missing a charming and cheap calendar, then find it here.

Please take notes, the waiting time so long because you choose free shipping, as I have done. Then order it in good time, so you can get it before the new year.

Are you on an electronic or physical calendar?

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *