November nærmere sig og det er også blevet tid til månedens favoritter, hvilket fortæller jeg  lidt om her om lidt. 🙂

Jeg har været nede på Borgerservice for at forny mit pas i dag. Det er dog lidt ærgerligt at det ikke er lavet af guld for dens dyre pris.. Derudover ligner jeg bare en ægte asiatisk forbryder på mit pasbillede, haha. Men jeg skal nemlig ud og rejse med mine forældre sydpå, hvilket skal jeg nok fortælle lidt om snart! Men nøj, jeg glæder mig!


November is near and it’s also time for monthly favorites, which I will talk about in a minute. 🙂

Today I went down to citizen service for a new passport. However, it’s a bit annoying that it’s not made of gold, cause daaamn it’s so expensive for a new one, haha. In addition, I just look like a true Asian criminal on my passport photo.. But soon I travel with my parents, which I will tell you the destination very soon! Super grateful for it.

Avène Cleanance Mat – for fedtet hud
Hvis I har fulgt lidt med, så har jeg førhen nævnt at jeg har fedtet hud. Det kan til tider være rigtig irriterende, især når jeg påfører min makeup, så bliver min hud let irriteret, da porerne netop bliver tilstoppet, hvilket også giver en god mening. Jeg er kæmpe fan af Avènes produkter, og jeg fandt en creme, som er beregnet til fedtet hud. Jeg siger jer, det har været en kæmpe hjælp for mig! Den her holder min hud pæn, og fugter rigtig godt, og samtidig regulerer den talgprodutionen, så jeg ikke blinder folk med mit shiny face sent om eftermiddagen. Den er perfekt til brug som basiscreme under makeup. Mega fan!


Avène Cleanance Mat – for oily skin
If you have been following me for awhile, then you know that I have oliy skin type. It’s annoying, especially when I have my makeup on and later of the day, my face looks super shiny. Then I found this creme, which is a big help for me! I’m a big fan of Avène’s products, so they have my trust. This one keeps my skin nice and moisturizes very well, and at the same time regulates the tallow prostitution, so I don’t blind people with my shiny face late in the afternoon. It’s perfect as a base cream during makeup. 

Aussie Tørshampoo
Derudover har jeg også fedtet hår. Selv efter en hårvask, medmindre jeg bruger de rigtige hårprodukter, og afhængig af min stress moment. Tørshampoo hjælper mig, fordi det er i forvejen rigtig usundt, at vaske sit hår for meget, og jeg har længe været på udkig efter en god tørshampoo til en god pris. Aussie er en klart en vinder hos mig. Den er drøj i brug, i forhold til Bastie, og mit hår holder sig virkelig godt op til 3 dage!! Jeg er godt nok mørkt håret, og den er hvid som I kender, men det gør virkelig ingenting, da jeg masserer det godt ind. Samtidig giver den mit hår et løft. Masser af volume! Den står til 49 kroner.


Aussie Dry Shampoo
I also have oily hair, even after one hair wash, except when I use right hair products, and depending on my stress moment. Dry shampoo helps me, because it’s already unhealthy to wash hair many times in a week. So I found this one, even with a good price. In my opinion, Aussie it’s a winner for me. My hair stas really well up to 3 days!! I’m dark hai and the spray it’s white as you know. But it doesn’t really matter, as I massage it well. At the same time, it gives my hair a boost and good lift. Lots of volume!

Smukkeste armbånd
Jeg ejer en masse ringe, øreringe og et par halskæder, men jeg har aldrig ejet et armbånd før. Det lyder vildt mærkeligt. Men jeg fik den smukkeste armbånd i gave, og jeg følte mig endda speciel, da jeg fik at vide at armbåndet ikke er i butikkerne før julesæsonen som nu. Så jeg er den første til at bære dette flotte armbånd med en masse af hjerter og sten. Lige mig!


Most beautiful bracelet
I have many rings, earrings and some necklaces too, but I don’t own any bracelets, which is a bit weird, I know. But I got this one in gift, and I felt a bit special because, this bracelet should be out in stories in Christmas time, but I got it early before others. A lots of hearts and stone! So pretty.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *