Det var meningen at indlægget skulle udgives i går aftes, men sådan går det når man er luddoven, og bare gerne vil ligge under dynen, haha..

Jeg har smidt et par telefonbilleder op fra dagens forløb i går, hvor dagen startede ud med en god tur i svømmehallen med min mor, og derefter wellness og spa, som Gigantium har. Heldigvis fik jeg en besked fra Borgerservice lige efter om, at der ventede mig et pas. Nu kan I se at jeg faktisk ligner en forbryder! 😀 Næsten lige rundt om hjørnet lå der Asian Markedet, så det var oplagt at gå derind for, at købe ingredienser til aftensmaden. Og det blev rigtig godt!! Aftenen sluttede af med en omgang is og hygge under dynen. Så alt i alt, en dejlig dag i går.

Jeg håber også at I får en dejlig dag i dag! ♥


It was supposed to be posted last night, but that’s how it goes when you’re lazy, and just want to lie under the quilt, haha​​..

I have a couple of phone pictures from  yesterday, where the day started out with a good trip in the swimming hall with my mother, and then spent time in wellness and spa that Gigantium has. Fortunately, I received a message from citizen service just right after – my new passport came!  Now you can see that I actually look like a criminal! 😀 Just around at the corner there was the Asian Market, so it was obvious to buy ingredients for dinner there. And it turned out really good as you can see!! The evening ended with icecream, and stayed comfy under the quilt, so everything was a nice day yesterday.

I hope you having a nice day today! ♥

You May Also Like

4 comments

Reply

Lyder jo som en skøn dag! 🙂

Benya Suwan
Reply

😀

Reply

Maden ser lækker ud (:

Benya Suwan
Reply

Hehe tak 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *