De sidste to dage har vi været så heldige, at få rigtig godt vejr, men det er uden tvivl også rigtig koldt. Og det kan faktisk mærkes på min hud, og derfor er det en god idé at fugte sig godt ind med fugtighedscreme.

Derudover skal vi ikke glemme vores hår! Jeg forsøger at få langt hår igen, da jeg de sidste 2 år har haft hår lidt over brysterne, og ønsker dem nu lidt længere. Så derfor sørger jeg for at få dem klippet, hvis de trænger, og beskytte mine spidser med bedste hårmaske hver uge, og måske endda den billigste. 😉


The last two days have been days with a lot of sun, which was pretty nice, but you can definitely feel it on your skin that it’s getting colder, That’s why you have to find a good moisturizing cream for Winter.  

We should not forget our hair also! I try to get long hair again.  So, therefore, I make sure to get them cut if they need, and protect my tips with the best hair mask every week, and maybe even the cheapest.

Jeg elsker kokosolie, da det kan bruges overalt på kroppen. Jeg bruger den også hvis jeg skal fjerne min makeup, og den er især god hvis man skal fjerne vandfast mascara, som jeg bruger. Derudover indeholder kokosolie gode ting, og ikke parfume eller andet skadeligt. Derfor elsker jeg også at smøre kokosolie på mine spidser.

Sådan gør jeg:
Normalt, har jeg tørt hår inden jeg smører kokosolien på mine spidser, men når aldrig helt ned i hovedbunden, da det er mine spidser der trænger mest. Så jeg reder mit hår godt igennem inden. Der er også få gange, hvor jeg bruger det som hårolie efter badet, for at få håret til at se mere sundere ud.


I love coconut oil, since it can be used anywhere on the body. I also use it if I have to remove my makeup, and it is especially good to remove waterproof mascara. Coconut oil contains good things, not perfume or other harmful. Therefore, I also love to get coconut oil on my hair tips.

How I do:
Normally, I have dry hair before getting coconut oil on my hair tips, but never reaches the scalp completely, as my tips are the most needed. So I’m brushing my hair well through. There are also few times where I use it as a hair oil after the bath to make the hair look healthier.

Lade det være, så længe du orker
Jeg kommer cirka 2 teske kokosolie i mit hår. Det er dog forskelligt fra hvor meget hår du har, men 2 teske er nok for mit hår. Efter jeg har smurt kokosolie i mit hår, reder jeg mit hår med en kam, hvorefter lader jeg det være i en knold. En anden mulighed er at pakke dit hår ind i håndklædet eller badehætte. Jeg tager ikke tid på, så man kan bare tulle rundt og ordne det huslige eller andet samtidig, så tag dig god tid. Jo længere, jo bedre. Nogen lader det være natten over. 🙂


Let it stay, as long as you want
I use about 2 teaspoons coconut oil in my hair. It’s different from how much hair you have, but 2 teaspoons are enough for my hair. After getting coconut oil in my hair, I brush my hair with a comb as well, then I leave it in a bun. Another option is to pack your hair into the towel or bath cap. I don’t take time so you can just leave it, and fix things at home at the same time, so take your time. The longer, the better. Someone lets it be overnight.

Husk at skylde det ud med shampoo
Når jeg føler for at det skal skyldes ud, så er varmt vand altså ikke nok. Det skal skyldes ud med en god omgang shampoo, så sørg for at vaske det godt og grundigt, så du ikke får fedtet hår.

Dejligt nemt og super blødt hår!


Remember to wash it well with shampoo
When I feel it’s time, then hot water is not always enough. Make sure to wash it well of with shampoo, so you don’t get oily hair after.

Super easy and super soft hair!

You May Also Like

6 comments

Reply

Hvor ser dit hår bare så super sundt ud, og så fint! :).
Må vidst prøve det med kokosolien! 🙂

http://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/

Benya Suwan
Reply

Taak! Ja, det synes jeg at du skulle prøve 😀

Reply

Lækker manke :-*

Jeg bruger også selv kokosolie som hårkur en gang i mellem 🙂

Benya Suwan
Reply

Tak! :* Uh, dejligt!

Reply

Altså Benya – du tager virkelig nogle helt igennem smukke billeder! Det er selvfølgelig også nemt med en så smuk model <3
Må virkelig prøve dit fif med kokosolie, for mit hår tørre så nemt ud her i vinterhalvåret.

Benya Suwan
Reply

Årh, hvor var det sødt skrevet! Tusind tak søde Eline! :*
Det synes jeg altså at du burde prøve. Det er super nemt!♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *