Vi nærmere os mod december, og jeg har allerede fundet alle mine strik frem, og få pakket sommertøj væk. Jeg har også taget min tykkeste jakke i brug, da det rigtig begyndte med at blæse.

Desuden har jeg fundet virkelig lækre frakker blandet med uld til under 1000 kroner. Boozt har nemlig kun i denne weekend rabat på de udvalgte jakker, og jeg har fundet 5 som jeg rigtig godt kan lide. Jeg er især vild med nummer 3! Bare et lille tip til jer derude, hvis I står og mangler én.

Min weekend sker der ikke så meget, udover at drikke en masse af chai latte, og besøge min veninde, og vende verdensituationen endnu engang. 😉

Rigtig god weekend!♥


December is near and I have already found my knit sweaters, and packed all my summer clothes away for now. I also have used my biggest jacket, when it started to get very windy. 

I have found pretty coats mixed with wool for under 1000 DKK. Boozt has only this weekend a discount on the selected jackets, and I have found 5 that I really like. I especially like number 3! Just a little tip for you out there if you’re missing one for this winter.

I don’t have big plans for the weekend, besides drinking a lot of chai latte, and visiting my girlfriend.

Have a nice weekend!♥


Affiliate links
1. Ichi | 2. EDC by Esprit | 3. EDC b Esprit | 4. Ichi | 5. Selected Femme

You May Also Like

2 comments

Reply

Jeg er helt vild med nr. 5 🙂

Benya Suwan
Reply

Den er også pæn 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *