Jeg elsker støvler og hvis jeg kunne leve i dem om sommeren, havde jeg også gjort det. Jeg synes at de er så seje. Men jeg synes at der er for mange der ejer sorte støvler.. Ikke fordi der er noget galt med det, men jeg savner at se andre farver end sort, især når det gælder støvler. Er jeg den eneste der har det sådan?

Derfor har jeg anskaffet mig et par nye gode støvler, som er solide, holdbare og flotte brune. Når jeg kigger efter støvler, kigger jeg faktisk altid på sålen først, om de er tykke nok. Og det synes jeg at de her er. Derudover elsker jeg Tamaris for tiden, og I kan nok allerede godt gætte hvor de støvler er fra? Mine sidst nye støvler med hæle er også fra Tamaris, og dem er jeg virkelig også glade for! De laver uden tvivl de bedste støvler efter min mening.

Såå, hvis I står og mangler gode støvler til den kommende vinter, så ved I hvor I skal lede først. 😉

Hvad synes I om de støvler? 


I love boots and if I could live in them in the Summer, I’d also done that. I think they are so cool. But I think there are too many black boots right now. Not because there’s anything wrong with it, but I miss seeing other colors than black, especially when it comes to boots. Am I the only one who has that opinion?

That’s why I have found a new pair of boots that are solid, durable and beautiful brown. When I look for boots, I always look for the sole first if they are thick enough. And I think these are.
I love Tamaris at the moment, and you can already guess where the boots are from? My last new boots with heels are also from Tamaris, and I really love them too! They make the best boots in my opinion.

So if you guys are hunting after new pair of boots for this Winter, now you know where to find. 😉

What do to you think about the boots?


I’m wearing:
Tamaris boots

Collaboration with Footway and the boots are sponsored

You May Also Like

4 comments

Reply

De er virkelig pæne – og flotte billeder! <3

Benya Suwan
Reply

Mange tak! :*

Reply

Hold nu kæft jeg elsker de her billeder <3 DU ER SÅ SEJ Benya 😀

Benya Suwan
Reply

Tusind tak!! :*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *