Jeg er blevet spurgt fra både højre og ventre om hvad jeg ønsker mig i år.. Tja.. 😀 Så derfor har jeg lavet en collage af de ting (specielt til dem der har spurgt!!), som jeg godt kunne tænke mig, og forhåbentlig kan det inspirere nogen bag skærmen derude, hvis I ikke kan komme på nogle julegaveønsker. Jeg har fødselsdag 4 dage før Jul, så jeg tyvstarter altid med gaverne i december. 😉

Morgenkåbe
Jeg mangler en morgenkåbe (str. xs/s). Sådan en lang og blød én, og mærkeligt nok er de faktisk dyre, hvis I spørger den fattige mig. Så i år, er den kommet på listen! Den morgenkåbe på billedet er fra Magasin, som uheldigvis er udsolgt på deres webshop, og den er heller ikke til at finde længere – derfor ingen link. Men jeg ønsker mig bare en dejlig morgenkåbe uanset farve, f.eks. en fra H&M eller VRS som kan forhandles i Føtex og Bilka.

Royal Copenhagen, hvid riflet krus,  2 stk, 37 cl
Jeg samler lidt på Royal Copenhagen stel, dog kun på deres krus, da de er ret flotte. I år ønsker jeg mig de to helt hvide klassiske.

Dan Brown Oprindelse bog
Jaa, jeg ønsker jeg en bog og jeg har flere gange kigget efter hans bøger, dog aldrig selv købt dem. Men Oprindelse er en ny udgivelse, og den lyder virkelig spændende!

Smykkeskrin
Det på billedet er et godt bud på et flot smykkeskrin, og jeg mangler virkelig et sted, hvor jeg kan opbevare alle mine smykker. Så et flot og elegant smykkeskrin vil spare min tid, og vil redde de stakkels smykker, der bare ligger forvirret rundt i de skjulte steder.. 😉

Carré øreringe
Jeg mangler øreringe (skal man jo sige).. Men det gør jeg. Jeg mangler lidt til samlingen, og et af de øreringe, jeg har kigget på, er altså disse fra Carré. Jeg har en ring med samme sten, så de ville altså være et godt match! Men flotte øreringe/ørestikker i sølv (gerne lidt bling på haha), topper listen i år.

Lyngby rødvinsglas
Jeg er mega forelsket i disse glas, på grund af deres udseende. Jeg synes at de er så flotte! Tænk på hvor meget de pynter til borddækninger? Yaaas.

Deichmann støvler
Jeg elsker de støvler, fordi de er rå og cool. Jeg har godt lagt mærke til, at de er udsolgt et par steder, selv på deres webshop i min str. 37. Men altså.. Et andet alternativt ville være et gavekort derfra!


Robe
I’m missing a robe (size xs/s). Such a long and soft one. The robe on the picture is from Magasin, which is unfortunately sold out at their webshop, and it’s not possible to find anymore – therefore no link. But I just want a nice robe of any kind, for example one from H&M.

Royal Copenhagen mugs
I collect a little bit on Royal Copenhagen porcelain, but only on their mugs,because they are so pretty This year I wish these two white classic.

Dan Brown Origin book
Yes, I wish a good book, and I’ve looked for his books several times, but never bought them. But Origin is a new release and it sounds really exciting!

Jewelry box
This one on the collage, is a good offer for a nice jewelry box. I really need a place where I can hide all my jewelry. So a nice and elegant jewelry box will save my time!

Carré earrings
I don’t have that many earrings, and one of the earrings I’ve looked at is from Carré. I’ve a ring with the same stone, so they would be a good match too! But a nice pair of earrings/ear studs in silver, tops the list this year.

Lyngby wine glass
I’m in love with these wine glasses. I think they are so beautiful! Think about how much they decorates table settings? Yaaas.

Deichmann boots
I love the boots because they are so cool. I have noticed that they have been sold out in a few places, even at their webshop in my size 37. But another alternative would be a gift card from there!

You May Also Like

2 comments

Reply

Wauw nogle fine rødvinsglas! 🙂

Benya Suwan
Reply

Rigtig meget! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *