Det bedste hidtil i denne uge?
Jeg er ikke helt sikker, men jeg har overholdt min træningsplan indtil videre! Mega optur, haha 😀

Det værste hidtil i denne uge?
Udover en STOR skuffelse af resultatet i valgkampen i Aalborg, så røg Rosa ud af Bagedysten i går.. Amen forhelvede.. #cut4rosa
Ellers sker der faktisk lidt i det personlige, som er kort sagt lort lige nu. Men jeg bilder mig selv ind, at det hele er midlertidigt, og det skal nok skal gå det hele. Selvom det føles som en evighed..

Hvad tænker jeg mest på?
Hvornår folk snart stopper med at købe flere følgere på Instagram, for seriøst det ødelægger det for os andre!!!!!!! Og jer med virksomheder som ønsker et samarbejde med bloggere eller influencers, så kig på indholdet og IKKE på tallet, for det gavner jer ikke når personen alligevel kun har fakes følger.
Ja, jeg finder det her SÅ irriterende, når man forsøger at holde det hele rent og ægte.

Hvad har jeg på i dag?
Jeg er stadig i min silkekåbe og har sådan set heller ikke været i bad endnu.. Ellers skal jeg muligvis bare have en lækker strik og jeans på senere. Og nok 4 lags huer på, når jeg skal ud ad døren senere, shit der blæser!

Hvad ser jeg frem til i denne uge?
Den kommende weekend! Julepyntning og muligvis julemarkeder.. Behøves jeg at fortælle mere? 😉

Hvad laver jeg i dag?
Jeg skal have ryddet lidt op, og senere ud til en personlig samtale. Ellers skal jeg holde weekend fra i aften, yaaaas!

Mine planer for næste uge?
Indtil videre skal jeg til et møde med skolen angående min næste uddannelse. Spændende.

Hvad skal jeg lave på søndag?
Der skal jeg helt sikkert slacke for hårdt, og det bliver sikkert også møg vejr til den tid.. Såå chai latte og HBO – yes!


Best thing so far this week?
I’m not sure but I have been training with a plan I made to myself, which goes pretty good right now!

Worst thing so far this week?
Big disappointment of the result in the election campaign in Aalborg..
Otherwise, there is actually a bit of my personal life that sucks right now.. But I know this is temporary, and it will probably be all good again. Although it feels like eternity..

What I’m thinking about?
When people stop faking it. Stop buying fake followers on Instagram, because it ruins to us others. And you with companies who want to work with bloggers or influencers, look at the content and NOT on the number, because it doesn’t benefit you, when the person only has fakes followers anyway.
Yes, I find this SO annoying when I’m trying to keep everything clean and genuine.

What I’m wearing today?
I’m still in my silk robe and have not been in the shower either. Otherwise, I may just have a nice knit and jeans on later. And maybe 4 layers of beanies on, when I’m going out later, so wendeehh today!

What I look forward to this week?
The upcoming weekend! Christmas decorations and possibly Christmas markets too.. Do I need to tell more? 😉

What I’m doing today?
Do a bit of cleaning and later heading to a personal conversation. Afterwards, weeend!

My plans for the next week?
So far, I have a meeting with my school about my next education. Exciting.

What I’m gonna do on Sunday?
Slack day and I have a feeling about bad weather on Sunday anyway.. Chai latte and HBO, yes!

You May Also Like

4 comments

Reply

Skønt indlæg <3

Benya Suwan
Reply

Tak :*

Reply

Skønt indlæg søde <3

Benya Suwan
Reply

Tak!♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *