Glædelig første December! Det ville på en måde være lidt magisk, hvis vi stod op til sne i dag, ikke? Men der er virkelig koldt, så mon ikke der er lidt håb endnu.

Jeg er bagud med mine indlæg i den her uge, fordi jeg har simpelthen tænkt for meget på det seneste, især om hvad jeg gør med min blog og dens content. Ikke fordi jeg holder op med at blogge, men blogmediet har virkelig bare ændret sig. Det er ikke længere “nok” at fortælle om ens dag, eller dele de små ting som hvordan ens mega opstillede morgenmad smager, hvis I kan følge mig. Konkurrencen er virkelig hård i dag, fordi at Youtube, Instagram og nu Podcast er blevet en ting for sig selv også, og det var de slet ikke, da jeg startede min første blog tilbage i 2011. Og helt ærligt, jeg FUCKING (Ja, jeg må godt) savner at læse disse blog. Jeg vil hellere end gerne læse om hvordan deres morgenkaffe smager, end at læse alle de skønhedsprodukter de får tilsendt. Fordi dengang bloggede man, fordi man havde LYST. Og ikke for gavernes eller pengenes skyld.

Grundet branchens udvikling, har det faktisk påvirket mig ret negativt, hvis jeg skal være ærlig. Jeg er en af dem der hader banner på blogs, jeg hader alle de pop-ups vinduer, ligeså snart jeg klikker mig ind på en blog. Det er så upraktisk og ikke brugervenligt. For mig skriger det af, at man ejer den blog kun på grund af den pose mønster, man har skrevet under på. Kom seriøst ikke her og fortælle mig, at de skide banner pynter jeres blog. 🙂 Og en anden ting, nu hvor man har fundet ud af, hvor gode penge man kan tjene ved at blogge, er der jo kommet flere blogger på banen, der kun vil gøre det for pengenes skyld, eller forsøger. Læserne er jo ikke dumme, og de kan jo godt spotte dig på lang afstand, om det er sponsoret indlæg eller et indlæg fra dit hjerte. Og af den ene grund har der været rigtig meget snak om de kære blogger der – blogger kun for pengenes skyld. Den bagtanke er rigtig træls, for der findes altså stadig blogger med et blogger-hjerte, der faktisk gerne vil blogge for at inspirere. Til sidst, har det jo på en måde også ændret læserne syn. Som om at de har sat deres krav højere efter en træls oplevelse. Altså, at det ikke længere er fedt at læse om ens dag, eller de små ting, hvis I forstår mig.

Uden at være alt for hurtig på tasterne, så vil jeg understrege at det er jo mega fedt, at man kan tjene på sin hobby. Altså helt seriøst. Så på en måde forstår jeg det jo godt, at man gerne vil arbejde på at opnå det. Men så gør det for fanden hel-hjertet og lad være med at fake det. For igen, det ødelægger rigtig meget for os andre. Men det er desværre nemmere at tænke på sig selv, end at holde sammen om det.

Hvordan har det så påvirket mig negativt? Jo altså, jeg føler at tal desværre er blevet vigtigere end content, altså indholdet. Det er sygt. Og skræmmende at hvordan sociale medier generelt kan påvirke en. På den måde føler jeg lidt, at jeg bliver “undgået” i forhold til dem der har snydt. Især i Aalborg. Man skal altså ikke være en asiat for, at spotte fake followers eller likes på Instagram for eksempel. Så ja, det er lidt unfair og derfor har det her emne været i tænkeboxen hos mig flere gange. Om jeg skulle stoppe med at blogge.

Men jeg hader også at lade de forkerte “vinde” og derfor vil jeg stadig gerne gør mig umage, og forsøge at tænke anderledes, så jeg kan score gode points hos jer haha, så det hele kan gå lige op. Selvfølgelig skal det være spændende for jer, at følge med her på domænet, og fortsat synes at I får en god oplevelse herinde, selv på en træls dag.

Bare en lille tanke. Have en dejlig fredag♥


New Collection fluffy sweater (smiliar) | Asos denim dress (similar*) | Nelly overknee boots* | Mint and Berry beret*

Pictures by Michelle
*Affiliate links

You May Also Like

2 comments

Reply

Årh jeg er så enig. Vi sad og talte om det – firmaer vil ikke samarbejde fordi man ikke får nok likes på Instagram eller kommentarer. Det er da indholdet der må vær det vigtigste – og så vil jeg med glæde sende dem mine trafiktal, som jeg synes er meget mere sigende. Særligt fordi dem der så snyder vil kunne blive “opdaget”, og os der rent faktisk gør det af ren glæde og begejstring kan få en chance! Lad os blive ærlige igen.

Benya Suwan
Reply

♥♥♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *