Glædelig 1. Advent! Og sikke et vejr at stå op til. Det er næsten oplagt at hoppe i varmt tøj, og gå en tur og suge vitaminer fra solen. Er I kommet i julestemning endnu? Har I pyntet? 😀 Jeg synes at jeg er mere til lyseshow, end at have nisser hængende i år. Hvad siger I? 😉

I dag sker der ikke så meget, udover at få taget et par billeder til næste uges blogindlæg, ellers kan jeg komme med små idéer til hvad man kan lave på en ellers flot søndag.

Adventskrans
Hvis I ikke har fået det gjort endnu, så er det altså nu man skal slå til. 😉 Man behøver ikke at bruge mange penge på et adventskrans. Gå jer en tur og saml grene eller blade og gran på vejen, og på den måde kan man spare en hel masse! Find 4 stearinlys i gemmerne og lade hænderne og hovedet arbejde!

Julekort
Jeg synes at det er mega hyggeligt at lave julekort selv, og sende dem afsted til sine venner eller familie. Det er mere personligt og man bliver varm om hjertet på en helt anden måde, end at sende en julehilsen via SMS. Men send dem i god tid! Post Nord er nu ikke så kendt for deres hurtighed, haha.

Søndagsserie
Altså, jeg skal se Vikings senere og hvis I ikke har kastet jer over det, så må I hellere begynde! Den findes på HBO og den nyeste sæson er også udkommet. Hur!!

Leg som dem i Bagedysten
Til de modige. 😉 At bage en kage er aldrig nogen dårlig idé. Det behøves ikke at være julekager eller det helt vilde, men det er altså dejligt med en varm kage og kaffe eller the til eftermiddagen eller aften. Perfekt at afslutte sin uge på!

Have en god søndag!


Happy first Advent. The weather was so beautiful this morning, and the sun was finally here. Maybe I should go for a walk. Are you in the Christmas mood yet? What about Christmas decoration? I think I’m more into Christmas lights than having Christmas socks or elves around here. 

I’m not into so much today, besides taking some photo for the next week. Otherwise I can come up with small ideas for what you can do on this Sunday.

Advent wreath
If you haven’t done it yet, then it’s time to do it. 😉 You don’t have to spend much money on an advent wreath. Go for a walk and gather branches or leaves and spruce on your way, thus saving you a whole lot! Find 4 candles and let your hands and head work!

Christmas Cards
I think it’s very nice to make Christmas cards myself, and send them to my friends or family. It’s more personal and you get warm in a completely different way, than sending a Christmas greeting by SMS. But send them in good time! 

Sunday Series
So, I will watch Vikings later and if you haven’t started it yet, you better start! It’s available on HBO, and the latest season has also been released. Hur!!

Bake a cake
To the brave ones. 😉 Baking a cake is never a bad idea. It doesn’t have to be Christmas cakes or something too crazy, but it’s nice with a good cake, and coffee or tea for the afternoon or evening. Perfect to end this week!

Have a nice Sunday!

You May Also Like

2 comments

Reply

Dejligt indlæg med nogle vildt fine billeder 🙂

Benya Suwan
Reply

Takker :*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *