Jeg har fundet en perfekt faux fur jakke til INGEN penge! Jeg synes stadig at de kan være lidt krydderet, når det kommer til den slags, men den her kan på ingen måde sammenlignes med nogen, og slet ikke til prisen. Heidi Klum har lavet en party kollektion for Lidl, og de er alle budgetvenlige. Jakken kostede 199 kroner. Nok også den “dyreste” fra kollektionen. Og JA, den er det hele værd og fik den testet i går, hvor jeg kun havde en tynd trøje, og strik cardigan indenunder. Den er godkendt. 😉

Kollektionen findes kun i den her uge (uge 49), mener jeg. Jeg vil nok råde jer til at tage et smut og kigge. For jeg fandt jakken i min størrelse, som den sidste. Det betyder at der er rift om dem. Indlægget er ikke sponsoret, blot et lille tip.

I kan se kollektionen her.


I found the perfect faux fur coat for almost no money! I think that faux fur jackets are still pricey, but this can’t be compared to any faux fur coats. Heidi Klum has made a party collection for Lidl, and they are all budget friendly. The jacket cost 199 DKK. Probably the “most expensive” from the collection. And yes, it’s worth it and got it tested yesterday, where I only had a thin shirt and knit cardigan under. It’s approved. 😉

The collection is only available this week (week 49), I think. I would advise you to hurry and take a look. Because I found the jacket in my size, like the last one. The post is not sponsored, just a tip.


Esmara by Heidi Klm jacket

You May Also Like

6 comments

Reply

Ej hvor lækkert! 🙂

Benya Suwan
Reply

Jaer :*

Reply

Nej er det den fra Heidi Klum kollektionen? 😀
SÅ fedt at du har fundet den!! Vil også så gerne have fat i noget derfra 😀

Benya Suwan
Reply

Ja, det er det! 😀
Hehe, kan kun anbefale 😉

Reply

Ohh my!!! This jacket is so cute and I love the color, I am so tempted to go buy it, but I will not do so since I have so many jackets at the moment. I can’t wait to shoot you some pictures so soon wearing it.

Hugs
Michelle ❤️
http://twenty7bymichelle.com

Benya Suwan
Reply

You can NEVER have enough jackets! 😀
I’m looking forward to see you and shoot you too!♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *