I søndags blev jeg inviteret af Aalborg Bloggers sammen med andre søde piger til et beauty event. Det var et masterclass, hvor dygtige Noomi (@noomieliassen) gav os brugbare tips, og tricks til flot og glamourøs makeup til Jul/Nytår. Noomi er makeupartist og har netop lige afsluttet uddannelsen hos Nicci Welch academi. Så møg dygtig!

Det var rigtig rart at lære og se hvilke teknikker samt produkter Noomi bruger. Jeg var især vild med eyeliner-teknikken. Jeg har altid gerne ville lære, at tegne en rigtig flot eyeliner wing, men har aldrig vist hvordan jeg skal starte, haha. Jeg blev virkelig inspireret under eftermiddagen, og hendes makeup, som hun lagde på hendes smukke model, var utrolig flot, at jeg nok stjæler idéen til Nytårsaften. Tak! 😉

Derudover bød dagen på bobler, guf og gnask med hyggelige blogger piger fra byen. Det er altid rart at møde nye ansigter!


Last Sunday I was invited by Aalborg Bloggers together with other nice girls for a beauty event. It was a master class, where talented Noomi (@noomieliassen) gave us useful tips, and tricks for beautiful and glamorous makeup for Christmas/New Year. Noomi is a makeup artist and just finished the education at Nicci Welch academy. So cool!

It was really nice to learn and see what techniques and products Noomi uses. I especially liked the eyeliner technique. I’ve always wanted to learn to draw a very nice eyeliner wing, but never know how to start, haha. I was really inspired and her makeup, as she put on her beautiful model, was incredibly nice, that I might steal the idea for the New Year’s Eve. Thanks! 😉

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *