En af mine fødselsdagsgave var blandt andet dette smukke smykkeskrin, som har været på min liste. Jeg troede at jeg var mere til det traditionelle smykkeskrin, men det her sad lige i skabet. Jeg elsker at det har et vintage vibe over sig, og et “uperfekt” look, for hvis man kigger nærmere, er boksen nok samlet med øjemål, mere eller mindre.

Efter at have delt min gave på min Instastory var der flere af jer, som har spurgt hvor smykkeskrinet var fra. Hvilket forstår jeg altså godt. 😉 Smykkeskrin er fra Imerco.

I dag skal jeg skrive til-og-fra kort færdig og sætte på gaverne. Hvor jeg glæder mig til at aflevere dem i morgen! Og så må klokken bare tikke løs.. 😉

Hvad synes I om smykkeskrinet?


One of my birthday presents was this beautiful jewelry box, that has been on my wish list this year. I thought I was more into the traditional jewelry box, but this one took my heart. It’s so cute! I love that it has a vintage vibe and an “imperfect” look, because if you look closer, the box is not equal. 

After sharing this gift on my Instastory, many of you have been asking where the jewelry box was from. Which I understand. The box is from Imerco. You can find similar one on Etzy.

Today I have to write to-and-from card and put them on the presents. I’m looking forward to give them away tomorrow! And then the clock just has to ticking.. 😉

You May Also Like

2 comments

Reply

Det er SÅ fint!

Benya Suwan
Reply

Tak! :*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *