Hej med jer! Jeg håber at I har haft nogle skønne juledage, og ikke mindst dejlig Juleaften med jeres familie. Og ekstra krammer til jer, som har siddet alene den aften! Min aften har været hyggelig, men min 1. Juledag har faktisk været hyggeligere, haha. Synes at man kan mærke at folk er mere afslappet, og ikke skal tænke over om de har glemt deres and eller steg i grillen, eller hvordan de laver deres.

Jeg har som mange andre strukket stikket fra de social medier, fordi det har ikke været min første prioritet, hvilket synes jeg at det er vigtigt at huske på. Efter Jul synes jeg at dagene bliver løber fra en, og lige pludselig står man bare der og føler, at man slet ikke har startet december sådan helt – det har jeg i hvert fald ikke. Men i så fald, tilbage på tastaturet! Jeg har et par spændende indlæg til jer, så hæng lige på lidt endnu.

Vi blogges!♥


Hey guys! I hope you’ve had some great Christmas days and magical Christmas Eve with your love ones. And extra big hugs to you, if you was alone that night. My Christmas Eve was nice, but my 1st Christmas Day was nicer, haha. It was like people was more calm and relaxed that day.

Like many others, I’ve stayed away from social media because it hasn’t been my first priority, which I think is important to keep that in mind. After Christmas, I think the days are running so fast, and suddenly you just stand there and feel that you haven’t even started December yet. But in that case, back on the keyboard! I have a couple of exciting posts for you, so hang on a little bit yet.

See you soon!♥

You May Also Like

2 comments

Reply

Skønne julebilleder! <3

Benya Suwan
Reply

Mange tak! ♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *