Vi skriver 2018 om under 24 timer, og for mit vedkommende bliver det rigtig skønt, fordi man på ny starter på frisk, og gerne med fornyet energi. Mit 2017 har ikke været et godt år for mig, men det er ikke det værste år heldigvis. Jeg har dermed taget det i stiv arm, og lært virkelig meget af mig selv, som jeg gør hvert år. Men det er som om at det giver mere mening, jo ældre man bliver, ikke?

I det her år har jeg, på en måde, mistet min egen kontrol og har båret på 60 kilos tunge bekymringer, og har derfor glemt mig selv i nogle situationer, hvor jeg absolut havde brug for mig selv allermest. Og det har fandeme ku’ mærkes. Jeg har faktisk altid troet, at hvis jeg kunne redde eller hjælpe andre, og gøre dem glade først, ville det gøre mig glad. Men sådan er det slet ikke. Hvis man ikke selv er glad, så er man bare ikke glad. Ingen andre kan gøre dig glad først, men dig selv. Giver det mening? Så den arbejder jeg allerede på.

Selvfølgelig er der sket ligeså mange fantastiske ting, som småting som jeg sætter stor pris på. Og dét vil jeg aldrig byttes for noget. Jeg er rigtig heldig at have de bedste veninder, og en dejlig kæreste. Alle er sunde og raske. Alle er så forstående i min omgangkreds, og jeg er så evig taknemmelig.

Apropos taknemmelig – jeg er inderligt taknemmelig for, at I sidder og læser med derude. Og selvom at jeg ikke har været særlig personlig i mine blogindlæg, så meget, som jeg gerne ville være, så håber jeg, at I har nydt at være med alligevel. I er altså guldægget for at jeg fortsætter med at blogge, og I gør det sjovt for mig, at arbejde på hvert indlæg. Så mega kæmpe stort TAK til jer! Jeg glæder mig til endnu et år med jer.♥

Inden jeg slutter min nytårstale og skal til at gøre mig klar, så har jeg lavet en lille liste af Best of 2017, som I ikke må gå glip af. 😉

Årets bedste..

Film
Baby Driver

Sang
One More Light – Linkin Park

Serie
Vikings (Findes på HBO)

Koncert
Safri Duo. Min teenagedrøm gik i opfyldelse der!

App
Headspace

Køb
En julegave ♥

Gave
Smukkeste armbånd

Blog
www.notjessfashion.com

Instagram
@nanda_schwarz

Youtuber
Sophia Chang

Godt Nytår! Og pas på jer selv og på jeres kæreste. Vi ses!♥

You May Also Like

6 comments

Reply

Kender alt for godt til det med at tage sig af andre før sig selv. Man glemmer nemt sig selv og det bliver man i den grad straffet for!
Håber du kommer godt ind i det nye år, smukke Benya! <3
Knus

Benya Suwan
Reply

Tusind tak og jeg håber at du får et godt år!♥

Reply

Rigtig godt nytår søde Benya <3

Benya Suwan
Reply

Mange tak søde! Håber du og Birk får et vidunderligt år med den lille♥

Reply

Jeg har nyder dine bloginlæg selvom du ikke er særlig personlig. Jeg er super glad at vi lærte hinanden at kende sidste år og har skudt mange billeder sammen i så kort tid. Tak! Håber du er kommet godt ind i 2018 og glæder mig til at se dog snart igen.

Stor kram

Benya Suwan
Reply

Det er jeg rigtig glad for at læse Michelle!♥
Og tak for dig og vores gode tider sammen. Lad os få flere af dem i det nye år!
Jeg glæder mig også til at se dig igen♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *