Der er allerede nogen der er mødt op på arbejde, og hvis man er ligeså heldig som mig, så har jeg stadig lidt feriedage tilgode. Jeg skal nemlig først tilbage til skolebænken om to små uger, så jeg har stadig tid til at samle en del energi. Hvis I spørger mig, hvordan jeg mest muligt slapper af i mine fridage, så gør jeg det bedst i ordentligt kluns, som man gerne kan leve i. Derfor har jeg anskaffet mig et jumpsuit i blødeste stof der findes. Jeg er selv virkelig overrasket over, at jeg er til jumpsuit, og hvor god og varm, den holder en, især om vinteren. Det er mit nye slacker sæt, og det har været et kæmpe hit i hele juleferien, og helt sikkert også efter skole! Hvor sødt er det ikke lige med ørene?


There is already someone who has met at work, and if you are as lucky as me, I still have some free days to come. I have to go back to the school in two weeks, so I still have time to collect some energy. If you ask me what I do for relaxing in a day off, I’ll do nothing but only in a good garment that I would like to live in. Therefore, I have found a jumpsuit in the softest fabric. I’m really surprised that I’m into jumpsuit and how good and warm it is, especially in winter. It’s my new weekend set, and it has been a hit throughout the Christmas holidays, and certainly after school too! How cute are those ears?

Efter et par dages slackeri, uden makeup og det samme sæt tøj, så har jeg det med at pifte mig selv lidt ekstra. Det kunne fx være lidt makeup på huden, lækker stramme jeans eller et sæt smukt og komfortabelt undertøj. Småting som disse kan være et selvtillidsboost. 😉 Bare et lille tip.

Januarudsalg er skudt i gang, og det samme gælder det hos Hunkemöller, hvor I kan investere jer i både jumpsuitet og det røde sæt af undertøj. Begge dele er fra deres nyere kollektion Cozy og julekollektion. Selvom Julen er ovre, er deres røde undertøj stadig til at finde. Endda med nedsat priser. Jeg kan garantere jer for at det er et kig værd.

Hvad synes I om undertøjet og jumpsuitet?


After a souple of days of doing-nothing, no makeup and the same set of clothes, I really like to dress myself a bit. For example, it could be a bit of makeup, hot tight jeans or a set of beautiful and comfortable underwear. Little things like these can be a self-confidence boost. 😉 Just a little tip.

January sales have been started, and the same has Hunkemöller, where you can invest in the jumpsuit and the red set of underwear. Both are from their recent collection Cozy and Christmas collection. Even though Christmas is over, their red underwear is still there. Even with reduced prices. I can guarantee you that it’s worth a look.

What do you think about the underwear and the jumpsuit?


In collaboration with Hunkemöller
Jumpsuit | Bra (similar) | Underwear

You May Also Like

4 comments

Reply

Hvor ser den dragt lækker ud 😀 <3

Benya Suwan
Reply

Jaer! :D♥

Reply

Den dragt ser virkelig lækker ud, wow! 🙂

God dag <3
http://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/

Benya Suwan
Reply

Den er rigtig dejlig!♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *