Jeg håber ikke at I havde alt for ondt i hovedet efter Nytårsaften, for det jeg havde godt nok.. Eller min mave gjorde ondt. Haha. Jeg knækkede mig 6 gange på den første morgen, og kunne intet få ned af mad, så den dag var ligesom væk. Men altså, værre var det jo hellere ikke. Stadig 10 fingre, et helt hoved og to ben, yes.

Faktisk vil jeg tjekke herind for at få lidt hjælp af jer, hvis I kan. Jeg skal nemlig ud og rejse allerede på søndag sammen med mine forældre, så det bliver bare os tre og afsted til Gran Canaria. Jeg glæder mig til at se solen, så det er næsten lige meget hvor i landet jeg ender hen, bare længere syd på. Min krop trænger seriøst til vitamin D. Jeg har aldrig været der, så det bliver rigtig spændende, at se hvad en vulkan ø kan tilbyde.

Vi skal bo i Puerto de la Cruz, så hvis I kender et par seværdigheder i nærheden, så vil jeg rigtig gerne høre om det!

Har I været på Gran Canaria før?


I don’t hope you had a rough first morning of 2018, because I had though.. Or my stomach had. Haha. I threw up 6 times on the first morning, and couldn’t get any food down, so that day was gone quickly. It could be worse. Still have 10 fingers, one head and two legs, yes.

I will check in here to get some help from you. I have to travel on Sunday already with my parents, so it’s just us three and gone to Gran Canaria. I’m looking forward to see the sun, so it’s almost no matter where in the country I end up to, but some where nice and sunny. My body seriously needs vitamin D. I’ve never been there so it’s going to be really exciting to see what a volcano island can offer.
We are going to live in Puerto de la Cruz, so if you know a couple of attractions nearby, I would really like to hear about it!

Have you been to Gran Canaria before?


The pictures are from Pinterest

You May Also Like

4 comments

Reply

Hvor lyder det dog lækkert med en solferie her i vintermørket! Jeg har aldrig selv besøgt Gran Canaria, men det ser så skønt ud. Håber du får en dejlig og varm tur (:

Benya Suwan
Reply

Ja, det bliver vildt skønt! Mange tak! 🙂

Reply

Hvor lyder det skønt – gid det var mig 🙂 Mine forældre tager også til Gran Canaria nu her på lørdag.

Benya Suwan
Reply

Hehe ja, endelig er det min tur at tage ned til varmen! Og det lyder godt at dine forældre også skal nyde solen 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *