Sandstone Scandinavia Contour Powder Kit
Jeg er begyndt at gå mere op makeup produkter som er allergivenlig, fordi jeg har sensitiv hud, og kan få et break-out på ingen tid. Jeg fik den her contour pallette i en goodie bag, da jeg var til et beauty event og jeg kan sige jer, at jeg er virkelig vild med den! Farven passer godt til min hud og så ligger den pænt på huden. Og det aller bedste ved den er, at der er refill, så når du er løbet tør, skal man ikke ud efter en helt ny pallette, men kun den ene farve. Smart!


Sandstone Scandinavia Contour Powder Kit
I have been more interested in makeup products that are allergic friendly, because I have sensitive skin and can get a break-out in no time. I got this contour pallette in a goodie bag, when I went to a beauty event, and I can tell you, I’m really crazy about it! The color fits my skin and it looks pretty on the skin. And the best thing about it is that there is a refill, so once you got run out, you don’t have to buy a brand new pallet, but only that one color. Smart!

Morgenkåbe
Det er min bedste bløde pakke fra Julen, en morgenkåbe! Åårh har jeg har ønsket mig sådan en længe, og ja, jeg lever i den her og det gør jeg muligvis nok i hele vinteren og foråret. Den er dejlig og varm, og mega piget! Den kan anbefales.


Robe
It’s my best soft package from Christmas, a robe! For years I have been looking for a robe, but did never bought one, and yes, I live in this one and I may do that throughout the winter and spring. It’s lovely and warm, also girly!

Embryolisse Lait-Crème Concentré Paris
En ny yndlings produkt er dag/nat creme fra Embryolisse til alle hudtyper. Jeg er ikke kendt for deres produkter, men jeg har hørt at de laver gode cremer. Og det har jeg også fundet ud af. Den her indeholder gode nærigstoffer og vitaminer, samt holder min hud i god balance. Cremen er tykkere i konsistensen, men drøj, og derfor er den rigtig god til de kolde dage. Den fugter godt og min hud har ikke reageret negativt på den, så det er et godt tegn!


Embryolisse Lait-Crème Concentré Paris
A new favorite day/night cream from Embryolisse, for all skin type. I don’t know the brand, but I have heard that they make really good creams. And they do. This one contains good nutrients and vitamins, and keeps my skin in good balance. The cream is thicker in consistency, and therefore it’s very good for the cold days. It moisturizes well and my skin didn’t get some bad reactions from it, so it’s a good sign!

You May Also Like

2 comments

Reply

Årh den morgenkåbe ser lækker ud! 😀

Benya Suwan
Reply

Det er den også! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *