Hej med jer! Jeg håber at I har haft det dejligt, mens jeg har været på ferie med god varme i Gran Canaria og nu gylden i huden, hehe. Hold nu op for et kuldechok. Troede straks at vi landede i Nordpolen på et andet planet, da vi fik ramt dansk jord sent søndag aftes. Men jeg havde en rigtig god ferie, og fik slappet godt af inden jeg fik startet på skolen i går.

Jeg har desværre ikke haft en mulighed for, at røre mit kamera lige siden jeg kom hjem, og få kigget feriebillederne igennem, så I må i dag nøjes med mobilbilleder (endda uredigeret) fra min ferie! Så jeg håber at de kan pifte jeres humør lidt i det kedelige vejr på jeres vej.

Have en rigtig god tirsdag!♥


Hello guys! I hope you have had a nice time, while I was on vacation in Canary Islands with good warmth, and now a bit tanned, hehe. Holy moly, what a cold is going here in Denmark! Just thought we landed in the North Pole on another planet, when we hit Denmark late Sunday night. But I had a really good holiday and got relaxed before I got started at school yesterday.

Unfortunately, I haven’t had the opportunity to touch my camera ever since I came home, so haven’t looked at the holiday pictures yet. So you can still have pictures from my phone (even unedited) from my vacation today! So I hope that they can endure your mood a little bit in the dull weather on your way.

Have a nice Tursday!♥

You May Also Like

6 comments

Reply

Av hvor ser det bare lækkert ud! Det ser ud til, at du har haft en rigtig dejlig tur (:

Benya Suwan
Reply

Der var så lækkert! Havde en skøn tur 😀

Reply

Åh dejlige billeder. Ser ud til at have været en skøn tur ::)

Benya Suwan
Reply

Hehe mange tak! 😀

Reply

Årh det får mig kun til at længes endnu mere!! Det ser simpelthen så skønt ud <3

Benya Suwan
Reply

Det forstår jeg også godt! Vil også gerne tage derned! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *