Godmorgen til jer! Weekenden har været super tiltrængt, og det gætter jeg på at det også er sådan hos jer. Jeg håber at I er rigtig friske til en ny uge. Jeg er jo kommet tilbage til skolen, som jeg startede på i mandags. Phew.. Det skal jeg altså lige vænne mig til igen, og derfor har jeg været ret stille. Men altså, det kan jo ske. Jeg tænkte at jeg vil vise jer mine køb fra Gran Canaria. Det er altid hyggeligt, at se hvad folk har fået købt på deres ferie, synes jeg selv. 🙂


Good morning to you! I hope you are really fresh for a new week. I’ve come back to school, which I started on last Monday. Phew.. I need to get used to it again, and therefore I’ve been pretty quiet. But it can happen. I thought I would show you my purchases from Gran Canaria. It’s always nice to see what people have bought on their vacation.. 🙂

Cross bag
Jeg fandt en rigtig fin taske som var på tilbud. Det der tiltalte mig var dens mange flotte detaljer, som bare var så sommerlig og hyggelig. Så den kom med hjem, og den er lækker rummelig, hvilket var det vigtigste. Der medfølger en mindre festlig stropper. 😉


Cross bag
I found a really nice cross bag that was on sale. What struck me was many beautiful details on the bag, which were just so summery and enjoyable. So it came home with me. It’s so spacious which was the most important thing. A orginal strap was included too.

Mango Floral kjole
Min garderobe mangler lidt pynt og mønster, så jeg blev rigtig glad da jeg fandt Mango butikken, som var så lækker, at jeg kunne købe hele butikken, haha. Men jeg fandt bl.a. den her skønne kjole i grøn med pæne blomster på. Er den ikke fin?


Mango Floral dress
My wardrobe lacks a bit of pattern, so I was really happy when I found the Mango store that was so great, that I could buy the whole store, haha. But I found this beautiful dress in green with pretty flowers on. So pretty right?

To øreringe
Jeg fandt selvfølgelig også lige to søde øreringe, da jeg besøgte et marked. Jeg kunne ikke stå for dem. Jeg synes at de er så eksotiske!


Two earrings
Of course, I also found two cute earrings when I visited a market. I could not stand for them. I think they are so exotic!

Drømmefanger
Der findes et hav af smukke drømmefangere, men da jeg så at den var formet som en halvmåne, såå sagde det bare haps!


Dream catcher
There are many beautiful dream catchers out there, but when I saw it was shaped like a crescent moon. Take all my money!!

Kjoledragt
Jeg var på jagt efter en smart overalls, men det lykkedes ikke, så jeg fandt en kjoledragt i stedet, som er endnu flottere! Det må I altså lige vente med at se i fuld figur. 😉


Dress suit
I was in search of a smart overalls, but I didn’t succeed so I found a dress suit instead, which is even nicer! So you have to wait to see it in full shape. 😉

You May Also Like

4 comments

Reply

Jeg er så vild med tasken, du har købt! Og så er øreringe nu altså også bare så fine (:

Benya Suwan
Reply

Hehe det forstår jeg skam godt 😉 Mange tak♥

Reply

Lækre køb, er vild med den grønne kjole 🙂

Benya Suwan
Reply

Taak! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *