Fredag! Åh ja! Jeg har en rigtig lang dag foran mig, da jeg har fri klokken 15, og derefter bruge et par timer på at transportere ned til Djælveøen. Men jeg glæder mig til min weekend get-away, og efter jeg er begyndt i skole igen, flyver tiden bare virkelig stærkt. Morgenmad-skole-lektier-aftensmad-lektier-godnat – pretty much my life right now.

Jeg har skrevet et par råd til jer, som måske har svært ved at finde tid til sig selv i hverdagen. Faktisk skrev jeg de her punkter ned lidt før Jul, så man kan sige at jeg har testet dem, og de virker, skulle jeg hilse at sige. 😉

Ellers vil jeg ønske jer en dejlig weekend!♥


Friday! Oh yes! I have a very long day ahead of me, because I will get free from school at 3 p.m. and after that, spending a few hours on the train to my weekend-getaway. Since I started at the school, the time flies really. Breakfast-school-homework-dinner-homework-goodnight – pretty much my life right now.

I have written a few tips for you who can’t find time for themselves in everyday life. In fact, I wrote these points down before Christmas, so I have tested them and it’s working. 😉

Otherwise, I wish you a lovely weekend! ♥

Din kalenderbog er din bedste ven!
Jeg kan ikke sige det mange gange nok, men skaf dig en kalenderbog, så den kan holde styr på alle dine planer og aftaler, så du ikke selv skal sidde med dem alene. Det har været en fornøjelse at være kalenderbogsejer (findes det ord egentlig?), og noget jeg holder meget af at have med mig. Også plejer jeg faktisk altid, at skrive mine oplevelser for ugen. Det er altid sjovt at kigge tilbage på, det lover jeg for!

Start din morgen i god tid
Gør det til en god vane og vågn op i god tid, så man ikke skal stresse rundt, og løbe ud til bussen lige i de sidste minut. Det har jeg prøvet mange gange, og det er ikke rart. Og på den måde får du en god morgen og kan vågne ordentlig op, og forhåbentlig kan møde op i bedre humør med ekstra overskud, yes!

Sociale medier er ikke alt
Drop din telefon lidt og erstat den med noget andet. Det kan være en god bog eller en tegnebog, som man kan male i (noget jeg vil begynde på). Måske strikke karakluder eller den svinedyre Ganni look-a-like strik (ej..). Et eller andet, så længe du er offline. Overvej hvor meget du i forvejen bruger din tid på at surfe på telefonen, og så tænk på hvad du ellers kunne have brugt den tid på.

Flere Nej men mere Ja til dig selv
I en periode har jeg været rigtig slem til at takke ja, til alt, og det har bragt mig i pinlige situationer med afbud og dårlige undskyldninger. Fordi jeg bare gerne vil nå det hele. Og det kan man ikke. Derfor er det altså helt okay, at melde nej til mange ‘løse ting’, men kun takke ja til vigtige ting, inklusiv dig selv.

Søndag er Mig-dag
En tradition og en mærkedag jeg har lavet til mig selv. Søndage er mine fridage, hvor jeg oftest er hjemme altid og nørder med de ting, jeg har lyst til. Det nyder jeg virkelig og på den måde får jeg ladet mig selv op til en ny uge.


Your planner is your best friend!
Get a calendar/planner so it can keep track of all your plans and appointments, so you don’t have to sit with them alone. It has been a pleasure to be a calendar book owner. And something I love to have with me. Also, I always write down my experiences for the week. It’s always fun to look back on, I promise!

Start your morning in a good time
Make this to a good habit and wake up in good time, so you don’t have to rush and run out to the bus right in the last minute. I’ve tried that many times and it’s not nice. And in that way you will get a good start of the day, and can wake up properly and hopefully meet up in a better mood with extra surplus energy, yes!

Social Media is not everything
Drop your phone a bit and replace it with something else. It may be a good book you can read, or create some beautiful paintings (something I want to start). Just do something, as long as you’re offline. Consider how much you already spend your time browsing the phone, and think about what else you could have spent that time on.

More No but more Yes to yourself
For a while, I have been very bad to say yes to everything, and it has brought me in embarrassing situations with bad apologies. Because I just want to do it all, in the same time. And you can’t. That’s why it’s okay to say no, but only say yes to important things, including yourself.

Sunday is Me Day
A tradition I have made for myself. Sundays are my days off, where I usually stay home, and do the things I want. I really enjoy it and in this way I power up myself for a new week.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *