Jeg synes ærligt at januar lige er startet, og jeg føler ikke, at jeg har fået startet den ordenligt. Jeg kan stadig tydeligt huske min dårlige morgen på den første dag og alle de sure opkastninger.. Hallo, hvor bliver tiden af?!

I det mindste synes jeg, at jeg har haft mange gode dage i den her måned, og fået gode nye bekendskaber i min nye klasse, og bare været en rigtig heldig nuddel at blive inviteret til seje ting, fx. Graduate Fashion Show i Aarhus af VIA Design og CIFF(!!) af Hvisk, som jeg har afmeldt på grund af skolen. Jeg er sindssygt taknemmelig, og faktisk tilfreds for alle de muligheder. God karma!

Og nu videre til dagens indlæg.. 😉


January has just started and I don’t feel I’ve got it started properly. I can still clearly remember my bad morning on the first day and all the vomits.. Where did the time go?!

At least, I have had many good days this month, and good new acquaintances in my new class, and just been a very lucky asian to be invited to cool stuff, for example. Graduate Fashion Show in Aarhus by VIA Design and CIFF (!!) by Hvisk, which I have cancelled because of school. I’m insanely grateful and actually satisfied for all the possibilities. Good karma!

And now on to today’s post.. 😉

Vintage segl
Jeg elsker at gøre mig umage, og da jeg har et par fødselsdags- og tillykke-med-uddannelsens-kort, som jeg skal have sendt afsted, tænkte jeg, at jeg vil gøre det lidt anderledes den her gang. Søstrene Grene har et segl, altså et mærke, man kan afmærke med stearin på brevkuverten, når man skal sende et brev. Mega old school og sejt!


Vintage seal
I love to be creative, and since I have a few birthday and congratulations-with-the-education card that I have to send, I thought I would do something different this time. A store named Søstrene Grene has a seal, which is a mark that you can mark with the wax on the letter envelopes when sending a letter. So old school and cool!

Royal Copenhagen stel
Endnu en til samlingen. Jeg elsker deres kruse og kopper, og en sød kande dertil. Jeg synes at de er ret fine, men dyre, og derfor ønsker jeg dem altid i gave, haha. Faktisk, så er de her bedst at drikke i. Deres hang er mest behagelige, synes jeg. Der er ikke noget værre end at holde på en hang, der sidder og skaver sin finger helt vildt. Og slet ikke i den her prisklasse.


Royal Copenhagen pattern
Another one for the collection. I love their mugs and cups, and a sweet jug that match perfectly. I think they are pretty fine, but expensive, and therefore I always wish them in gifts, haha. In fact, these are the best to drink of, if you ask me. The hang of it is most comfortable. There is nothing worse than holding on a hang, that sits bad on the finger and in the same time hurts. Ouch..

Ming sutsko
Hehe, ja jeg har kaldt mine sutsko for Ming. De er købt fra Gran Canaria, og de var så mange af samme slags og simpelthen så søde, at jeg måtte eje et par. De er fantastiske og varme. Også føler jeg mere hyggelig, når jeg har dem på!


Ming slippers
Hehe, yes, I’ve called my slippers for Ming. They are from Gran Canaria and they were so many of the same kind and simply so sweet that I had to own a couple. They are amazing and warm. I also feel more enjoyable when I have them on!

Bogen Sluk af Imran Rashid – Kunsten at overleve i en digital verden
En fantastisk og nødvendig bog som jeg vil anbefale til alle, uanset alder. Den her dog er blevet en af mine yndlings!

Vi er blevet mere digitalt afhængige, men ved vi også hvor meget det egentlig skader os? Vidste I at både børn og voksne får udløst dopamin (lykkehormonet) i hjernen ved brug af smartphones? Det er lidt skræmmende, synes jeg. Har I tænkt over hvilken generationen vi kommer til at sende ud? Det handler ikke om at stoppe it eller digital udviklingen, men i højere grad være mere bevidst og opmærksom på vores forbrug af vores computer og mobiltelefoner.

I bogen deler Imran skræmmende beviser, ved brug af vores smartphones, og hvordan det påvirker hjernen, kroppen, mennesket, familier og samfundet. Samtidig deler Imran hans teori, hvordan man overlever den digitale verden bedst muligt.

You May Also Like

2 comments

Reply

Ej hvor er det bare mega fint med det segl! 😀

Benya Suwan
Reply

Ja, ikke? 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *