Lege med vandfarver
Jeg er vild med watercolor art. Jeg synes at det er så pænt og afslappet. Derfor har jeg selv købt vandfarver fra Søstrene Grene, og vil begynde at male!

Købe en ny bog
Jeg har lige færdiggjort bogen Sluk af Imran Rashid. Lige nu søger jeg efter en ny, og har lidt svært ved at bestemme mig for hvilken en. Hvad bog er I i gang med nu?

Give matcha en fair chance
Jeg smagte min første matcha latte på min fødselsdag, og den var altså ikke god. Smagen er lidt anderledes, synes jeg. Så jeg tænkte, at jeg en af dagene vil prøve at bestille sådan en igen.

.. og yoga!
Jeg har faktisk lavet en mappe, hvor jeg har gemt et par yoga videoer fra Youtube. Det må være på tide at springe ud i det. Altså.. Jeg har da god tid til sommerkrop, haha.. 😀

Tage til Aalborg Kunstmuseum
Det er faktisk lidt pinligt, at jeg ikke vidste at vi har et kunst museum i Aalborg.. Så jeg tænker at jeg vil udnytte mit studiekort, og tage et godt kig!

Har I nogle planer for februar?


Play with watercolor
I love watercolor art. I think it’s so pretty and soft. That’s why I have brought myself watercolors and will start painting!

Buy a new book
I have just finished a book, and now I need a new one, and I don’t know what to buy yet. What book are you reading right now?

Give matcha a fair chance
I tasted my first match latte on my birthday and it was not good at all. The taste is a bit different. So I thought that one of my days, I would try to order one again.

.. and yoga!
I actually made a folder where I have saved a couple of yoga videos from Youtube. It must be time to jump into it. Ready for summer body! Or what.. 😀

Take to the Aalborg Art Museum
It’s actually a bit embarrassing that I didn’t know that we have an art museum in Aalborg.. So I think I want to take advantage of my student card, for student discount, and take a good look there!

Do you have any plans for February?

You May Also Like

4 comments

Reply

Gode planer du har dig 😀

Benya Suwan
Reply

Jaa 😀

Reply

Gode og meget inspirerende planer du har 🙂
Jeg gad godt at komme på et par udstillinger i februar, men når man har børn, skal det gerne være nogle børnevenlige steder 😉
Yoga – jeg elsker det, men jeg glemmer det alt for ofte desværre! For min krop bliver så glad af det 🙂

Benya Suwan
Reply

Dejligt at høre 😀
Jeg håber du finder gode udstillinger – børnevenlige 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *