I de her dage synes jeg godt nok at det er svært, at finde noget der både er nogenlunde pænt, behageligt og varmt samtidig, når det kommer til tøj. Er det bare mig? På skolen, især i klassen sidder vi alle næsten  og småfryser, selvom der er varme på. Så jeg hopper i nogle ret tykke, gerne flere-lag, strikke under, så jeg knap nok kan klemme mine arme i min vinterjakke. Men jeg tænkte at jeg alligevel vil hurtigt vise mit outfit i dag, for det er ved at være et stykke tid siden sidst. 🙂

Mit skema for ugen er lidt kedelig, og har derfor lige tid til at dyrke min hobby lidt, selvom min bærbar faktisk er på vej til den stille død efter 5 års. Lad mig lige vinde i lotto!
Jeg misunder godt nok de midtjydere, og sjællandere der allerede går på ferie på fredag. Så jeg krydser ikke fingre for godt vejr. 😉 Jeg trænger nemlig til at gå i vinterhi i ferien, selvom det faktisk er den sidste officielle vintermåned, yes!

Lad solen skinne ekstra på jer i dag.♥


In these days, it’s so hard to find something that is pretty, comfortable and warm at the same time when it comes to clothes. Is it just me? At school, especially in the class, we all sit and freezing, even though the radiator is on. So I jump in some pretty thick knit in layers, so I barely can put my arms in my winter jacket. But I thought I’d still show my outfit today, because it’s been a while since then. 🙂

My schedule for the week is a bit boring, and therefore just have time to grow my hobby a bit, even though my laptop is actually on the way to the silent death after 5 years. Let me just win in the lottery!
I’m probably dissatisfied by who already go on holiday on Friday. So I don’t cross my fingers for good weather for ya. 😉 I really need a winter break during the holidays, even it’s actually the last official winter month here, yes!

Let the sun shine extra on you today. ♥


H&M knit sweater (similar) | Gina Tricot turtle neck (similar) | Just Female jeans (similar)

You May Also Like

2 comments

Reply

Du ser skøn ud <3

Benya Suwan
Reply

Taak :*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *